Fournoi
Přímá cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Fournoi do Agios Kyrikos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Fournoi do Agios Kyrikos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Fournoi Agios Kyrikos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Fournoi do Agios Kyrikos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Fournoi do Agios Kyrikos

Přístav odjezdu
Fournoi
Řecko
Přístav příjezdu
Agios Kyrikos
Řecko
Vzdálenost
17 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Fournoi Agios Kyrikos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Fournoi do Agios Kyrikos se pohybují od 173 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1974 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Fournoi - Agios Kyrikos, je 765 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos je 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Kyrikos 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Kyrikos za 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Fournoi ve 02:45. Poslední loď do Agios Kyrikos vyplouvá z přístavu Fournoi ve 20:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos.
765 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Fournoi do Agios Kyrikos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
173 Kč - 1974 Kč
Průměrná doba přejezdu Fournoi Agios Kyrikos
25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
02:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
20:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
03:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
20:50

Proč jet trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Fournoi do Agios Kyrikos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Kyrikos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Fournoi do Agios Kyrikos je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Fournoiu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Agios Kyrikosu plni energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Fournoiu do Agios Kyrikosu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Fournoi, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Fournoiem a Agios Kyrikosem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Fournoi Agios Kyrikos je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Jistě začnete svou dovolenou v Agios Kyrikosu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Fournoi a Agios Kyrikos?

Pokud chcete cestovat mezi Fournoi a Agios Kyrikos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Fournoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Fournoi-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Fournoi a Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways provozuje 3 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Fournoi a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
20 min
3 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Fournoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Fournoi-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Fournoi a Agios Kyrikos. Hellenic Seaways provozuje 3 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Fournoi a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
30 min
3 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Fournoi? Kam připlouvají lodě v Agios Kyrikos?

Přístav odjezdu v Fournoi

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů v Fournoi:

Fournoi
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Kyrikos

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů:

Port of Agios Kyrikos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Fournoi do Agios Kyrikos, bude vám cesta dlouhá 17 km mezi Fournoi a Agios Kyrikos trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Fournoi a Agios Kyrikos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Fournoi a Agios Kyrikos uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Fournoi a Agios Kyrikos jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Fournoi a Agios Kyrikos urazíte 17 km.

Ceny lodních lístků z Fournoi do Agios Kyrikos se pohybují od 173 Kč za nejnižší cenu až po 1974 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 765 Kč.

První trajekt z Fournoi odjíždí ve 02:45 do Agios Kyrikos.

Poslední trajekt do Agios Kyrikos obvykle vyplouvá z Fournoi ve 20:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu