Cestování trajektem z Fournoi do Dodekané

Cestování trajektem z Fournoi do Dodekané je skvělou volbou! Trajekty Fournoi Dodekané provozuje 2 lodních společností (Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways), které obsluhují přístavy Symi, Nisyros, Kastelorizo, Tilos, Rhodos, Leipsoi a Patmos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Fournoi Dodekané, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Nejrychlejší přejezd trvá 1 hodin 20 min (Fournoi - Patmos) na vzdálenost 30 km a nejdelší 5 hodin 10 min (Fournoi - Kos) na vzdálenost 104 km.

Trajekt Fournoi Dodekané v číslech

Země
Řecko
Počet přejezdů
3 přejezdů denně
Počet přístavů
11
Počet trajektových spojení
10
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Fournoi Dodekané

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Fournoi Dodekané. Porovnejte nabídky Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways a rezervujte si trajektovou jízdenku Fournoi Dodekané.

Všechny trasy trajektů Fournoi Dodekané

Hledáte trajekt z Fournoi do Dodekané? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Fournoi a Dodekané. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Fournoi, Kos, Leros, Kalymnos, Patmos nebo Leipsoi použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Fournoi Dodekané, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 10 trajektových tras mezi Fournoi a Dodekané!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Fournoi Dodekané - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Fournoi do Dodekané

Dodekané: Příjezd trajektem z Fournoi a objevování regionu

Především je důležité vědět, že na Dodekanéských ostrovech funguje několik trajektových společností. Mezi nejznámější patří Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways a Anek Lines. Ceny si můžete porovnat na Vivanoda a poté si je rezervovat online.

Hlavními dodekanéskými přístavy jsou Rhodos, Kos a Kalymnos, které mají spojení s mnoha ostrovy v regionu. Mezi některými ostrovy existují také přímá spojení, což se může hodit, pokud chcete prozkoumat několik ostrovů najednou.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None