Cestování trajektem z Frederikshavn do Švédsko

Cestování trajektem z Frederikshavn do Švédsko je skvělou volbou! Trajekty Frederikshavn Švédsko provozuje 1 lodních společností (Stena Line), které obsluhují přístavy Göteborg a Frederikshavn.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Frederikshavn Švédsko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Stena Line.

S celkovou frekvencí více než 7 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Frederikshavn Švédsko.

Trajekt Frederikshavn Švédsko v číslech

Země
Dánsko
Švédsko
Počet přejezdů
7 přejezdů denně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Frederikshavn Švédsko

Hledáte trajekt z Frederikshavn do Švédsko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Frederikshavn a Švédsko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Stena Line nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Frederikshavn nebo Göteborg použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Frederikshavn Švédsko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Stena Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Frederikshavn a Švédsko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Frederikshavn Švédsko - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Frederikshavn do Švédsko

Švédsko: Cesta trajektem a objevování země

Přístavy a přejezdy
Nejoblíbenější trajektovou společností pro cesty do Švédska je Stena Line, která nabízí plavby z několika přístavů v severní Evropě. Nejčastěji se jezdí z německého přístavu Kiel do Göteborgu, druhého největšího švédského města. Tato plavba trvá přibližně 14 hodin a je provozována denně. Další plavby jsou nabízeny také z jiných přístavů v Německu, Dánsku a Polsku.

Služby na palubě
Trajekty společnosti Stena Line nabízejí cestujícím moderní a pohodlné zázemí s komfortními kajutami, restauracemi, bary, obchody a prostory pro volný čas. Některé trajekty mají také lázně, kina a dětské herny. Cestující si mohou vychutnat nádherný výhled na moře z vnějších palub lodi.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None