Cestování trajektem z Funchal do Kanárské ostrovy

Cestování trajektem z Funchal do Kanárské ostrovy je skvělou volbou! Trajekty Funchal Kanárské ostrovy provozuje 1 lodních společností (Empresa de Navegação Madeirense), které obsluhují přístavy Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas De Gran Canaria a Funchal.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Funchal Kanárské ostrovy, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Empresa de Navegação Madeirense.

Trajekt Funchal Kanárské ostrovy v číslech

Země
Portugalsko
Španělsko
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Funchal Kanárské ostrovy

Hledáte trajekt z Funchal do Kanárské ostrovy? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Funchal a Kanárské ostrovy. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Empresa de Navegação Madeirense nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Funchal, Las Palmas De Gran Canaria nebo Santa Cruz de Tenerife použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Funchal Kanárské ostrovy, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Empresa de Navegação Madeirense. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Funchal a Kanárské ostrovy!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Funchal Kanárské ostrovy - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Funchal do Kanárské ostrovy

Kanárské ostrovy: Příjezd trajektem z Funchal a objevování regionu

Ve Španělsku je několik přístavů, ze kterých se můžete nalodit na trajekt na Kanárské ostrovy, například Cádiz, Huelva, Almería a Malaga. Trajektem se můžete přepravit také z Portugalska nebo Maroka. Doba cesty se liší v závislosti na destinaci, ale obecně platí, že cesta na Kanárské ostrovy ze španělské pevniny trvá 24 až 48 hodin.

Jednou z hlavních trajektových společností působících v tomto regionu je Naviera Armas. Nabízí spojení na všechny ostrovy souostroví s výjimkou ostrova La Graciosa. Další trajektovou společností, která obsluhuje několik ostrovů souostroví, je Fred Olsen Express. Obě společnosti nabízejí pravidelnou dopravu po celý rok.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None