Funchal
Přímá cesta lety, trajekt do Porto Santo
Porto Santo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Funchal do Porto Santo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Funchal do Porto Santo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Funchal do Porto Santo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Funchal do Porto Santo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Funchal do Porto Santo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Porto Santo Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Funchal Porto Santo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Porto Santo Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Funchal do Porto Santo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Funchal do Porto Santo

Přístav odjezdu
Funchal
Portugalsko
Madeira
Přístav příjezdu
Porto Santo
Portugalsko
Madeira
Vzdálenost
71 km
Trajektové společnosti
Porto Santo Line
Četnost přejezdů
13 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Funchal Porto Santo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Funchal do Porto Santo se pohybují od 888 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5528 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Funchal - Porto Santo, je 3159 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Funchal do Porto Santo je 2 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Porto Santo 2 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Porto Santo za 2 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Funchal ve 08:00. Poslední loď do Porto Santo vyplouvá z přístavu Funchal ve 19:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Funchal do Porto Santo.
3159 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Funchal do Porto Santo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
888 Kč - 5528 Kč
Průměrná doba přejezdu Funchal Porto Santo
2 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Porto Santo
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Porto Santo
19:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Porto Santo
10:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Porto Santo
21:30

Které společnosti provozují přepravu mezi Funchal a Porto Santo?

Pokud chcete cestovat mezi Funchal a Porto Santo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Porto Santo Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Porto Santo Line Funchal Porto Santo
Porto Santo Line
Společnost Porto Santo Line provozuje trajektovou dopravu do Portugalsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Funchal a Porto Santo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Funchal-Porto Santo a rezervovat si jízdenku Porto Santo Line mezi Funchal a Porto Santo. Porto Santo Line provozuje 13 přejezdů týdně do Porto Santo z Funchal a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Porto Santo Line
2 hodin 20 min
13 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Funchal? Kam připlouvají lodě v Porto Santo?

Přístav odjezdu v Funchal

Trajekty Porto Santo Line vyplouvají do Porto Santo z následujících přístavů v Funchal:

Funchal
Mapa

Přístav příjezdu v Porto Santo

Lodě společnosti Porto Santo Line připlouvají do Porto Santo z následujících přístavů:

Porto Santo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu