Golfo Aranci
Přímá cesta trajekt do Porto-Vecchio
Porto-Vecchio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Golfo Aranci do Porto-Vecchio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Golfo Aranci do Porto-Vecchio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Golfo Aranci do Porto-Vecchio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Golfo Aranci do Porto-Vecchio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Golfo Aranci do Porto-Vecchio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Corsica Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Golfo Aranci Porto-Vecchio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Corsica Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Golfo Aranci do Porto-Vecchio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Golfo Aranci do Porto-Vecchio

Přístav odjezdu
Golfo Aranci
Itálie
Sardinie
Přístav příjezdu
Porto-Vecchio
Francie
Korsika
Vzdálenost
71 km
Trajektové společnosti
Corsica Ferries
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Golfo Aranci a Porto-Vecchio?

Pokud chcete cestovat mezi Golfo Aranci a Porto-Vecchio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Corsica Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Corsica Ferries Golfo Aranci Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francouzsko-italská trajektová společnost obsluhující Korsiku a Sardinii z pevninské Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Golfo Aranci-Porto-Vecchio a rezervovat si jízdenku Corsica Ferries mezi Golfo Aranci a Porto-Vecchio. Corsica Ferries provozuje 3 přejezdů týdně do Porto-Vecchio z Golfo Aranci a doba jízdy je 2 hodin 30 min. Více informací o společnosti Corsica Ferries
2 hodin 30 min
3 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Golfo Aranci? Kam připlouvají lodě v Porto-Vecchio?

Přístav odjezdu v Golfo Aranci

Trajekty Corsica Ferries vyplouvají do Porto-Vecchio z následujících přístavů v Golfo Aranci:

Golfo Aranci
Mapa

Přístav příjezdu v Porto-Vecchio

Lodě společnosti Corsica Ferries připlouvají do Porto-Vecchio z následujících přístavů:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu