Göteborg
Přímá cesta trajekt do Frederikshavn
Frederikshavn
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Göteborg do Frederikshavn ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Göteborg do Frederikshavn? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Göteborg do Frederikshavn je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Göteborg do Frederikshavn může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Göteborg do Frederikshavn co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Stena Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Göteborg Frederikshavn, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Stena Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Göteborg do Frederikshavn, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Göteborg do Frederikshavn

Přístav odjezdu
Göteborg
Švédsko
Přístav příjezdu
Frederikshavn
Dánsko
Vzdálenost
91 km
Trajektové společnosti
Stena Line
Četnost přejezdů
7 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Göteborg Frederikshavn: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Göteborg do Frederikshavn se pohybují od 420 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4023 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Göteborg - Frederikshavn, je 1678 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Göteborg do Frederikshavn je 3 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Frederikshavn 3 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Frederikshavn za 3 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Göteborg ve 07:30. Poslední loď do Frederikshavn vyplouvá z přístavu Göteborg ve 15:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Göteborg do Frederikshavn.
1678 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Göteborg do Frederikshavn (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
420 Kč - 4023 Kč
Průměrná doba přejezdu Göteborg Frederikshavn
3 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Frederikshavn
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Frederikshavn
15:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Frederikshavn
10:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Frederikshavn
19:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Göteborg a Frederikshavn?

Pokud chcete cestovat mezi Göteborg a Frederikshavn trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Stena Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Stena Line Göteborg Frederikshavn
Stena Line
Stena Line je švédská trajektová společnost nabízející osobní a automobilovou dopravu mezi přístavy v západní Evropě, včetně spojení mezi přístavy Harwich ve Spojeném království a Hook of Holland v Nizozemsku, mezi Hullem a Rotterdamem a mezi Liverpoolem a Belfastem v Severním Irsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Göteborg-Frederikshavn a rezervovat si jízdenku Stena Line mezi Göteborg a Frederikshavn. Stena Line provozuje 7 přejezdů denně do Frederikshavn z Göteborg a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Stena Line
3 hodin 20 min
7 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Göteborg? Kam připlouvají lodě v Frederikshavn?

Přístav odjezdu v Göteborg

Trajekty Stena Line vyplouvají do Frederikshavn z následujících přístavů v Göteborg:

Gothenburg Elof Lindälvs Gata
Mapa

Přístav příjezdu v Frederikshavn

Lodě společnosti Stena Line připlouvají do Frederikshavn z následujících přístavů:

Frederikshavn
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu