Cestování trajektem z Göteborg do Německo

Cestování trajektem z Göteborg do Německo je skvělou volbou! Trajekty Göteborg Německo provozuje 1 lodních společností (Stena Line), které obsluhují přístavy Kiel a Göteborg.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Göteborg Německo, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Stena Line.

S celkovou frekvencí více než 7 přejezdů týdně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Göteborg Německo.

Trajekt Göteborg Německo v číslech

Země
Švédsko
Německo
Počet přejezdů
7 přejezdů týdně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Göteborg Německo

Hledáte trajekt z Göteborg do Německo? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Göteborg a Německo. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Stena Line nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Göteborg nebo Kiel použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Göteborg Německo, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Stena Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Göteborg a Německo!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Göteborg Německo - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Göteborg do Německo

Německo: Cesta trajektem a objevování země

Přístavy trajektů v Německu:
V Německu je několik velkých trajektových přístavů, které se nacházejí podél severního a baltského pobřeží. Mezi nejoblíbenější přístavy patří Cuxhaven, Hamburk, Kiel, Rostock a Sassnitz. Tyto přístavy nabízejí spojení do mnoha mezinárodních destinací i vnitrostátní námořní přepravy.

Trajekty:
V Německu působí různé trajektové společnosti, které cestujícím nabízejí širokou škálu možností. Německé trajekty jsou proslulé svým komfortem, spolehlivostí a příjemným prostředím. Můžete si vybrat z různých tříd kajut podle svého rozpočtu a preferencí. Mnohé z těchto trajektů mají na palubě také zábavní zařízení, včetně restaurací, bezcelních obchodů a dokonce i bazénů.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None