Gytheio
Přímá cesta trajekt do Kissamos
Kissamos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Gytheio do Kissamos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Gytheio do Kissamos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Gytheio do Kissamos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Gytheio do Kissamos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Gytheio do Kissamos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Gytheio Kissamos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Gytheio do Kissamos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Gytheio do Kissamos

Přístav odjezdu
Gytheio
Řecko
Peloponés
Přístav příjezdu
Kissamos
Řecko
Kréta
Vzdálenost
171 km
Trajektové společnosti
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Gytheio do Kissamos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Gytheio do Kissamos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kissamos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Gytheio do Kissamos je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Gytheio Kissamos je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Kissamosu dorazíte zcela uvolnění.
Přeprava kola není problém
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Gytheio-Kissamos v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Kissamosu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Gytheioem a Kissamosem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Gytheio, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Gytheiou do Kissamosu dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Gytheio a Kissamos?

Pokud chcete cestovat mezi Gytheio a Kissamos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

LANE Sea Line Gytheio Kissamos
LANE Sea Line
Společnost LANE Sea Line byla založena v roce 1985 a sídlí v italském Bari. Společnost obsluhuje přístavy v Jaderském moři v Itálii a Řecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Gytheio-Kissamos a rezervovat si jízdenku LANE Sea Line mezi Gytheio a Kissamos. Více informací o společnosti LANE Sea Line
Sea Jets Gytheio Kissamos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Gytheio-Kissamos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Gytheio a Kissamos. Více informací o společnosti Sea Jets
Lane Sea Lines Gytheio Kissamos
Lane Sea Lines
Společnost Lane Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Gytheio a Kissamos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Gytheio-Kissamos a rezervovat si jízdenku Lane Sea Lines mezi Gytheio a Kissamos. Více informací o společnosti Lane Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Gytheio? Kam připlouvají lodě v Kissamos?

Přístav odjezdu v Gytheio

Trajekty LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines vyplouvají do Kissamos z následujících přístavů v Gytheio:

Gytheio
Mapa
Gythion
Mapa

Přístav příjezdu v Kissamos

Lodě společnosti Lane Sea Lines, Sea Jets nebo LANE Sea Line připlouvají do Kissamos z následujících přístavů:

Kissamos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Gytheio a Kissamos jezdí 3 trajektových společností: LANE Sea Line, Sea Jets a Lane Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Gytheio Kissamos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Gytheio a Kissamos urazíte 171 km.

Jak vypadá přejezd trajektem z Gytheio do Kissamos?

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Gytheio do Kissamos vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Gytheio až po vylodění v Kissamos, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností LANE Sea Line, Sea Jets a Lane Sea Lines. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Gytheio a Kissamos.

Připravenost k nalodění v Gytheio

Než se vydáte na cestu trajektem z Gytheio do Kissamos, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Prezentace v přístavu Gytheio / Do trajektového terminálu Gytheio byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Gytheio - Kissamos / Na trajektovém terminálu Gytheio vyhledejte přepážky LANE Sea Line, Sea Jets nebo Lane Sea Lines a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Kissamos / V terminálu trajektů v Gytheio sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Lane Sea Lines, Sea Jets nebo LANE Sea Line vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Na palubě trajektu mezi Gytheio a Kissamos

Na palubě lodi Lane Sea Lines, Sea Jets nebo LANE Sea Line si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Kissamos je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Kissamos:

  • Kissamos přístav je na dohled / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Není třeba spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Kissamos.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Gytheio do Kissamos v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Kissamos.
  • Opusťte loď a Kissamos je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Kissamos přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně začala vaše dovolená v Kissamos!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu