Haría
Přímá cesta trajekt do Caleta del Sebo
Caleta del Sebo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Haría do Caleta del Sebo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Haría do Caleta del Sebo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Haría do Caleta del Sebo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Haría do Caleta del Sebo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Haría do Caleta del Sebo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Biosfera Express nebo Lineas Maritimas Romero. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Haría Caleta del Sebo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Biosfera Express nebo Lineas Maritimas Romero nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Haría do Caleta del Sebo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Haría do Caleta del Sebo

Přístav odjezdu
Haría
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Caleta del Sebo
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
5 km
Trajektové společnosti
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Četnost přejezdů
19 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Haría Caleta del Sebo: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Haría do Caleta del Sebo se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 370 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Haría - Caleta del Sebo, je 370 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Haría do Caleta del Sebo je 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Caleta del Sebo 25 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Caleta del Sebo za 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Haría ve 08:00. Poslední loď do Caleta del Sebo vyplouvá z přístavu Haría ve 11:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Haría do Caleta del Sebo.
370 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Haría do Caleta del Sebo (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 370 Kč
Průměrná doba přejezdu Haría Caleta del Sebo
25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Caleta del Sebo
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Caleta del Sebo
11:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Caleta del Sebo
08:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Caleta del Sebo
11:25

Proč jet trajektem z Haría do Caleta del Sebo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Haría do Caleta del Sebo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Caleta del Sebo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Haría do Caleta del Sebo je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Haríau do Caleta del Sebou rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Pro pečující personál
Personál Biosfera Express nebo Lineas Maritimas Romero vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Haría, až do okamžiku, kdy opustí Caleta del Sebo. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Haríau vyplujete trajektem Biosfera Express nebo Lineas Maritimas Romero, který 5 km do Caleta del Sebou urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Caleta del Sebou dorazili tak rychle!

Které společnosti provozují přepravu mezi Haría a Caleta del Sebo?

Pokud chcete cestovat mezi Haría a Caleta del Sebo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Biosfera Express nebo Lineas Maritimas Romero, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Biosfera Express Haría Caleta del Sebo
Biosfera Express
Společnost Biosfera Express provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Haría a Caleta del Sebo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Haría-Caleta del Sebo a rezervovat si jízdenku Biosfera Express mezi Haría a Caleta del Sebo. Biosfera Express provozuje 9 přejezdů denně do Caleta del Sebo z Haría a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Biosfera Express
30 min
9 přejezdů denně
Lineas Maritimas Romero Haría Caleta del Sebo
Lineas Maritimas Romero
Společnost Lineas Maritimas Romero provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Haría a Caleta del Sebo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Haría-Caleta del Sebo a rezervovat si jízdenku Lineas Maritimas Romero mezi Haría a Caleta del Sebo. Lineas Maritimas Romero provozuje 10 přejezdů denně do Caleta del Sebo z Haría a doba jízdy je 30 min. Více informací o společnosti Lineas Maritimas Romero
30 min
10 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Haría? Kam připlouvají lodě v Caleta del Sebo?

Přístav odjezdu v Haría

Trajekty Biosfera Express nebo Lineas Maritimas Romero vyplouvají do Caleta del Sebo z následujících přístavů v Haría:

Orzola
Mapa

Přístav příjezdu v Caleta del Sebo

Lodě společnosti Lineas Maritimas Romero nebo Biosfera Express připlouvají do Caleta del Sebo z následujících přístavů:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Haría do Caleta del Sebo, bude vám cesta dlouhá 5 km mezi Haría a Caleta del Sebo trvat nejméně 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Haría a Caleta del Sebo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Biosfera Express a Lineas Maritimas Romero). V současné době se mezi Haría a Caleta del Sebo uskuteční 19 přejezdů denně.

Mezi Haría a Caleta del Sebo jezdí 2 trajektových společností: Biosfera Express a Lineas Maritimas Romero.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Během cesty mezi Haría a Caleta del Sebo urazíte 5 km.

Ceny lodních lístků z Haría do Caleta del Sebo se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 370 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 370 Kč.

První trajekt z Haría odjíždí ve 08:00 do Caleta del Sebo.

Poslední trajekt do Caleta del Sebo obvykle vyplouvá z Haría ve 11:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu