Havneby
Přímá cesta trajekt do List
List
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Havneby do List ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Havneby do List? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Havneby do List je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Havneby do List může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Havneby do List co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Syltfähre. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Havneby List, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Syltfähre nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Havneby do List, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Havneby do List

Přístav odjezdu
Havneby
Dánsko
Přístav příjezdu
List
Německo
Šlesvicko-Holštýnsko
Vzdálenost
12 km
Trajektové společnosti
Syltfähre
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Havneby a List?

Pokud chcete cestovat mezi Havneby a List trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Syltfähre, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Syltfähre Havneby List
Syltfähre
Společnost Syltfähre provozuje trajektovou dopravu do Dánsko a Německo, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Havneby a List. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Havneby-List a rezervovat si jízdenku Syltfähre mezi Havneby a List. Více informací o společnosti Syltfähre

Odkud vyplouvají trajekty v Havneby? Kam připlouvají lodě v List?

Přístav odjezdu v Havneby

Trajekty Syltfähre vyplouvají do List z následujících přístavů v Havneby:

Havneby
Mapa

Přístav příjezdu v List

Lodě společnosti Syltfähre připlouvají do List z následujících přístavů:

List
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu