Doporučená trasa
Heraklion
Přímá cesta trajekt do Diafani
Diafani
Viz ceny
Alternativní trasy
Heraklion
Cesta trajekt do Sitia
Sitia
Cesta trajekt do Diafani
Diafani
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Heraklion do Diafani ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Heraklion do Diafani? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Heraklion do Diafani je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Heraklion do Diafani může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Heraklion do Diafani co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Heraklion Diafani, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Blue Star Ferries nebo ANEK Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Heraklion do Diafani, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Heraklion do Diafani

Přístav odjezdu
Heraklion
Řecko
Kréta
Přístav příjezdu
Diafani
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
193 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
9 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Heraklion do Diafani?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Heraklion do Diafani může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Diafani. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Heraklion do Diafani je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Heraklionem a Diafaniem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Heraklion, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Heraklionem a Diafaniem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Blue Star Ferries nebo ANEK Lines si užijete hladký start z Heraklionu a plavbu do Diafaniu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Diafaniu dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Heraklionu do Diafaniu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Heraklion a Diafani?

Pokud chcete cestovat mezi Heraklion a Diafani trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Blue Star Ferries nebo ANEK Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Blue Star Ferries Heraklion Diafani
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Heraklion-Diafani a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Heraklion-Diafani a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Heraklion a Diafani. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
ANEK Lines Heraklion Diafani
ANEK Lines
Anek Lines je řecká lodní společnost provozující linku Heraklion-Diafani a další lodní linky mezi Itálií a Řeckem a mezi mnoha řeckými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Heraklion-Diafani a rezervovat si jízdenku ANEK Lines mezi Heraklion a Diafani. ANEK Lines provozuje 2 přejezdů týdně do Diafani z Heraklion a doba jízdy je 9 hodin 30 min. Více informací o společnosti ANEK Lines
9 hodin 30 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Heraklion? Kam připlouvají lodě v Diafani?

Přístav odjezdu v Heraklion

Trajekty Blue Star Ferries nebo ANEK Lines vyplouvají do Diafani z následujících přístavů v Heraklion:

Heraklion
Mapa

Přístav příjezdu v Diafani

Lodě společnosti ANEK Lines nebo Blue Star Ferries připlouvají do Diafani z následujících přístavů:

Diafani
Mapa
Další alternativní plavby z Heraklion do Diafani
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Heraklion do Diafani, bude vám cesta dlouhá 193 km mezi Heraklion a Diafani trvat nejméně 9 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Heraklion a Diafani méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Blue Star Ferries a ANEK Lines). V současné době se mezi Heraklion a Diafani uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Heraklion a Diafani jezdí 2 trajektových společností: Blue Star Ferries a ANEK Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Během cesty mezi Heraklion a Diafani urazíte 193 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu