Cestování trajektem z Hirtshals do Island

Cestování trajektem z Hirtshals do Island je skvělou volbou! Trajekty Hirtshals Island provozuje 1 lodních společností (Smyril Line), které obsluhují přístavy Seydisfjordur a Hirtshals.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Hirtshals Island, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Smyril Line.

Trajekt Hirtshals Island v číslech

Země
Dánsko
Island
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Hirtshals Island

Hledáte trajekt z Hirtshals do Island? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Hirtshals a Island. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Smyril Line nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Hirtshals nebo Seydisfjordur použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Hirtshals Island, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Smyril Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Hirtshals a Island!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Hirtshals Island - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Hirtshals do Island

Island: Cesta trajektem a objevování země

První, co na Islandu uvidíte, je samozřejmě příroda ve své nejčistší podobě. Zdejší krajina je velkolepá a často se popisuje jako "měsíční". Hlavními přírodními atrakcemi jsou gejzíry, ledovce, vodopády a horké prameny. Za návštěvu stojí národní park Thingvellir, kde se stýkají americká a euroasijská tektonická deska. Navštívit můžete také slavný gejzír Strokkur, který každých několik minut chrlí vodu.

Dále je tu město Reykjavík, hlavní město Islandu. Je sice malé, ale plné kulturních památek, jako je Hallgrimskirkja, impozantní moderní kostel s úchvatným výhledem na město. Ve městě se nachází také řada zajímavých muzeí, včetně Islandského národního muzea a Muzea současného umění.

Po Islandu se můžete pohybovat několika způsoby. Pohodlná a cenově dostupná je doprava autobusem a k hlavním atrakcím se pořádají také organizované autobusové zájezdy. Většina návštěvníků však volí pronájem automobilu, aby si mohli zemi prohlédnout vlastním tempem. Islandské silnice mohou být hrbolaté, proto se často doporučuje terénní automobil.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None