Doporučená trasa
Huelva
Přímá cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Alternativní trasy
Huelva
Cesta trajekt do Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny
Huelva
Cesta spolujízda, vlak, autobus do Sevilla
Sevilla
Cesta lety do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas, Fred Olsen Express nebo Acciona Trasmediterránea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Huelva Las Palmas De Gran Canaria, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Fred Olsen Express nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria

Přístav odjezdu
Huelva
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
1284 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
36 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Huelva Las Palmas De Gran Canaria: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 2888 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 13006 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Huelva - Las Palmas De Gran Canaria, je 7527 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria je 20 hodin 29 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Las Palmas De Gran Canaria 33 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Las Palmas De Gran Canaria za 8 hodin 31 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Huelva ve 02:00. Poslední loď do Las Palmas De Gran Canaria vyplouvá z přístavu Huelva ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria.
7527 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2888 Kč - 13006 Kč
Průměrná doba přejezdu Huelva Las Palmas De Gran Canaria
20 hodin 29 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
02:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
04:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Las Palmas De Gran Canaria
20:30

Proč jet trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Las Palmas De Gran Canaria. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Huelvau vyplujete trajektem Fred Olsen Express nebo Naviera Armas, který 1284 km do Las Palmas De Gran Canariau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Huelva-Las Palmas De Gran Canaria bude zdát příliš krátký!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Huelva Las Palmas De Gran Canaria, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Fred Olsen Express nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Huelva-Las Palmas De Gran Canaria, od nalodění v přístavu Huelva až po vylodění v Las Palmas De Gran Canariau, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Fred Olsen Express nebo Naviera Armas, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria?

Pokud chcete cestovat mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Fred Olsen Express nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Fred Olsen Express Huelva Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Huelva-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria. Fred Olsen Express provozuje 3 přejezdů týdně do Las Palmas De Gran Canaria z Huelva a doba jízdy je 36 hodin. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
36 hodin
3 přejezdů týdně
Naviera Armas Huelva Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Huelva-Las Palmas De Gran Canaria a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria. Více informací o společnosti Naviera Armas

Odkud vyplouvají trajekty v Huelva? Kam připlouvají lodě v Las Palmas De Gran Canaria?

Přístav odjezdu v Huelva

Trajekty Fred Olsen Express nebo Naviera Armas vyplouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů v Huelva:

Palos de la Frontera
Mapa

Přístav příjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Fred Olsen Express připlouvají do Las Palmas De Gran Canaria z následujících přístavů:

la Luz
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria, bude vám cesta dlouhá 1284 km mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria trvat nejméně 36 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Fred Olsen Express a Naviera Armas). V současné době se mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria jezdí 2 trajektových společností: Fred Olsen Express a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Naviera Armas, Fred Olsen Express, Acciona Trasmediterránea.

Během cesty mezi Huelva a Las Palmas De Gran Canaria urazíte 1284 km.

Ceny lodních lístků z Huelva do Las Palmas De Gran Canaria se pohybují od 2888 Kč za nejnižší cenu až po 13006 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 7527 Kč.

První trajekt z Huelva odjíždí ve 02:00 do Las Palmas De Gran Canaria.

Poslední trajekt do Las Palmas De Gran Canaria obvykle vyplouvá z Huelva ve 23:59.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu