Illas Cíes
Přímá cesta trajekt do Portonovo
Portonovo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Illas Cíes do Portonovo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Illas Cíes do Portonovo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Illas Cíes do Portonovo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Illas Cíes do Portonovo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Illas Cíes do Portonovo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons nebo Naviera Nabia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Illas Cíes Portonovo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nebo Naviera Nabia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Illas Cíes do Portonovo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Illas Cíes do Portonovo

Přístav odjezdu
Illas Cíes
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Portonovo
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
23 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons, Naviera Nabia
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Illas Cíes do Portonovo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Illas Cíes do Portonovo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Portonovo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Illas Cíes do Portonovo je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Illas Cíesu do Portonovou rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Illas Cíes Portonovo je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Mar de Ons nebo Naviera Nabia mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Není pochyb o tom, že do Portonovou dorazíte zcela uvolnění.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Illas Cíes-Portonovo vstupte do vnějších prostor lodi Mar de Ons nebo Naviera Nabia a zhluboka se nadechněte vzduchu. Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Portonovou dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Illas Cíes a Portonovo?

Pokud chcete cestovat mezi Illas Cíes a Portonovo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons nebo Naviera Nabia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Illas Cíes Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Illas Cíes-Portonovo a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Illas Cíes a Portonovo. Více informací o společnosti Mar de Ons
Naviera Nabia Illas Cíes Portonovo
Naviera Nabia
Společnost Naviera Nabia provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Illas Cíes a Portonovo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Illas Cíes-Portonovo a rezervovat si jízdenku Naviera Nabia mezi Illas Cíes a Portonovo. Více informací o společnosti Naviera Nabia

Odkud vyplouvají trajekty v Illas Cíes? Kam připlouvají lodě v Portonovo?

Přístav odjezdu v Illas Cíes

Trajekty Mar de Ons nebo Naviera Nabia vyplouvají do Portonovo z následujících přístavů v Illas Cíes:

Cies Islands
Mapa

Přístav příjezdu v Portonovo

Lodě společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons připlouvají do Portonovo z následujících přístavů:

Portonovo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Illas Cíes a Portonovo jezdí 2 trajektových společností: Mar de Ons a Naviera Nabia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Mar de Ons, Naviera Nabia.

Během cesty mezi Illas Cíes a Portonovo urazíte 23 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu