Illas Cíes
Přímá cesta trajekt do Vigo
Vigo
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Illas Cíes do Vigo ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Illas Cíes do Vigo? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Illas Cíes do Vigo je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Illas Cíes do Vigo může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Illas Cíes do Vigo co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Mar de Ons nebo Naviera Nabia. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Illas Cíes Vigo, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Mar de Ons nebo Naviera Nabia nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Illas Cíes do Vigo, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Illas Cíes do Vigo

Přístav odjezdu
Illas Cíes
Španělsko
Galicie
Přístav příjezdu
Vigo
Španělsko
Galicie
Vzdálenost
14 km
Trajektové společnosti
Mar de Ons, Naviera Nabia
Četnost přejezdů
11 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Illas Cíes do Vigo?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Illas Cíes do Vigo může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Vigo. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Illas Cíes do Vigo je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Vigou nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Illas Cíes-Vigo na trajektu Naviera Nabia nebo Mar de Ons máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Pro pečující personál
Personál Mar de Ons nebo Naviera Nabia vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Illas Cíes, až do okamžiku, kdy opustí Vigo. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Mar de Ons nebo Naviera Nabia v Illas Cíesu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Vigou omezený pohyb. Vyplatí se však zeptat se personálu Mar de Ons nebo Naviera Nabia, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Vigou.

Které společnosti provozují přepravu mezi Illas Cíes a Vigo?

Pokud chcete cestovat mezi Illas Cíes a Vigo trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Mar de Ons nebo Naviera Nabia, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Mar de Ons Illas Cíes Vigo
Mar de Ons
Mar de Ons je trajektová společnost se sídlem ve Španělsku, která nabízí přejezdy mezi galicijskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Illas Cíes-Vigo a rezervovat si jízdenku Mar de Ons mezi Illas Cíes a Vigo. Mar de Ons provozuje 6 přejezdů denně do Vigo z Illas Cíes a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Mar de Ons
50 min
6 přejezdů denně
Naviera Nabia Illas Cíes Vigo
Naviera Nabia
Společnost Naviera Nabia provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Illas Cíes a Vigo. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Illas Cíes-Vigo a rezervovat si jízdenku Naviera Nabia mezi Illas Cíes a Vigo. Naviera Nabia provozuje 5 přejezdů denně do Vigo z Illas Cíes a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Naviera Nabia
50 min
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Illas Cíes? Kam připlouvají lodě v Vigo?

Přístav odjezdu v Illas Cíes

Trajekty Mar de Ons nebo Naviera Nabia vyplouvají do Vigo z následujících přístavů v Illas Cíes:

Cies Islands
Mapa

Přístav příjezdu v Vigo

Lodě společnosti Naviera Nabia nebo Mar de Ons připlouvají do Vigo z následujících přístavů:

Vigo
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Illas Cíes do Vigo, bude vám cesta dlouhá 14 km mezi Illas Cíes a Vigo trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Illas Cíes a Vigo méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Mar de Ons a Naviera Nabia). V současné době se mezi Illas Cíes a Vigo uskuteční 11 přejezdů denně.

Mezi Illas Cíes a Vigo jezdí 2 trajektových společností: Mar de Ons a Naviera Nabia.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Mar de Ons, Naviera Nabia.

Během cesty mezi Illas Cíes a Vigo urazíte 14 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu