Doporučená trasa
Ios
Přímá cesta trajekt do Rafina
Rafina
Viz ceny
Alternativní trasy
Ios
Cesta trajekt do Paros
Paros
Cesta trajekt do Rafina
Rafina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ios do Rafina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ios do Rafina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ios do Rafina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ios do Rafina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ios do Rafina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ios Rafina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Golden Star Ferries nebo Blue Star Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ios do Rafina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ios do Rafina

Přístav odjezdu
Ios
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Rafina
Řecko
Attica
Vzdálenost
183 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ios Rafina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ios do Rafina se pohybují od 1876 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5800 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ios - Rafina, je 3850 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ios do Rafina je 5 hodin 5 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Rafina 5 hodin 5 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Rafina za 5 hodin 5 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ios ve 15:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ios do Rafina.
3850 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ios do Rafina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1876 Kč - 5800 Kč
Průměrná doba přejezdu Ios Rafina
5 hodin 5 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Rafina
15:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Rafina
20:20

Proč jet trajektem z Ios do Rafina?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ios do Rafina může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Rafina. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ios do Rafina je ideální způsob cestování.

Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Ios Rafina je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Golden Star Ferries nebo Blue Star Ferries, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Rafinau dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Ios-Rafina vstupte do vnějších prostor lodi Golden Star Ferries nebo Blue Star Ferries a zhluboka se nadechněte vzduchu. Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Rafinau dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Neexistuje lepší způsob cestování mezi Iosem a Rafinaem s rodinou než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Ios, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Iosu do Rafinau dlouho vzpomínat.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ios a Rafina?

Pokud chcete cestovat mezi Ios a Rafina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Golden Star Ferries nebo Blue Star Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Golden Star Ferries Ios Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries je trajektová společnost se sídlem v Řecku, která nabízí plavby do různých destinací v Řecku, Itálii a Turecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ios-Rafina a rezervovat si jízdenku Golden Star Ferries mezi Ios a Rafina. Golden Star Ferries provozuje 7 přejezdů týdně do Rafina z Ios a doba jízdy je 5 hodin 50 min. Více informací o společnosti Golden Star Ferries
5 hodin 50 min
7 přejezdů týdně
Blue Star Ferries Ios Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Ios-Rafina a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ios-Rafina a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Ios a Rafina. Více informací o společnosti Blue Star Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Ios? Kam připlouvají lodě v Rafina?

Přístav odjezdu v Ios

Trajekty Golden Star Ferries nebo Blue Star Ferries vyplouvají do Rafina z následujících přístavů v Ios:

Ios
Mapa

Přístav příjezdu v Rafina

Lodě společnosti Blue Star Ferries nebo Golden Star Ferries připlouvají do Rafina z následujících přístavů:

Rafina
Mapa
Další alternativní plavby z Ios do Rafina
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ios do Rafina, bude vám cesta dlouhá 183 km mezi Ios a Rafina trvat nejméně 4 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ios a Rafina méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Golden Star Ferries a Blue Star Ferries). V současné době se mezi Ios a Rafina uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Ios a Rafina jezdí 2 trajektových společností: Golden Star Ferries a Blue Star Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Ios a Rafina urazíte 183 km.

Ceny lodních lístků z Ios do Rafina se pohybují od 1876 Kč za nejnižší cenu až po 5800 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3850 Kč.

První trajekt z Ios odjíždí ve 15:15 do Rafina.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu