Ischia
Přímá cesta trajekt do Procida
Procida
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ischia do Procida ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ischia do Procida? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ischia do Procida je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ischia do Procida může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ischia do Procida co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ischia Procida, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ischia do Procida, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ischia do Procida

Přístav odjezdu
Ischia
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Procida
Itálie
Kampánie
Vzdálenost
8 km
Trajektové společnosti
Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ischia Procida: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ischia do Procida se pohybují od 296 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1900 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ischia - Procida, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ischia do Procida je 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Procida 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Procida za 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ischia ve 06:10. Poslední loď do Procida vyplouvá z přístavu Ischia ve 17:25.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ischia do Procida.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ischia do Procida (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
296 Kč - 1900 Kč
Průměrná doba přejezdu Ischia Procida
22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Procida
06:10
Čas odjezdu posledního trajektu do Procida
17:25
Čas příjezdu prvního trajektu do Procida
06:35
Čas příjezdu posledního trajektu do Procida
17:45

Proč jet trajektem z Ischia do Procida?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ischia do Procida může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Procida. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ischia do Procida je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Ischia-Procida vstupte do vnějších prostor lodi Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Procidau plni energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Ischiaem a Procidaem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Ischia, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Procidau čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Ischiaem a Procidaem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Přesto si užijete, když z Ischiau vyplujete trajektem Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar, který 8 km do Procidau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Ischia-Procida bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Ischia a Procida?

Pokud chcete cestovat mezi Ischia a Procida trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Medmar Ischia Procida
Medmar
Medmar je trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí přejezdy do destinací v Itálii a Řecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ischia-Procida a rezervovat si jízdenku Medmar mezi Ischia a Procida. Medmar provozuje 3 přejezdů denně do Procida z Ischia a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Medmar
20 min
3 přejezdů denně
Alilauro Ischia Procida
Alilauro
Alilauro je italská trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi italskými ostrovy v Tyrhénském moři, včetně ostrovů Ischia a Capri. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ischia-Procida a rezervovat si jízdenku Alilauro mezi Ischia a Procida. Alilauro provozuje 3 přejezdů týdně do Procida z Ischia a doba jízdy je 20 min. Více informací o společnosti Alilauro
20 min
3 přejezdů týdně
Alicost Ischia Procida
Alicost
Společnost Alicost provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ischia a Procida. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ischia-Procida a rezervovat si jízdenku Alicost mezi Ischia a Procida. Více informací o společnosti Alicost
Caremar Ischia Procida
Caremar
Společnost Caremar provozuje trajektovou dopravu do Itálie, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ischia a Procida. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ischia-Procida a rezervovat si jízdenku Caremar mezi Ischia a Procida. Více informací o společnosti Caremar

Odkud vyplouvají trajekty v Ischia? Kam připlouvají lodě v Procida?

Přístav odjezdu v Ischia

Trajekty Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar vyplouvají do Procida z následujících přístavů v Ischia:

Ischia
Mapa

Přístav příjezdu v Procida

Lodě společnosti Caremar, Alicost, Alilauro nebo Medmar připlouvají do Procida z následujících přístavů:

Procida
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ischia do Procida, bude vám cesta dlouhá 8 km mezi Ischia a Procida trvat nejméně 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ischia a Procida méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Medmar, Alilauro, Alicost a Caremar). V současné době se mezi Ischia a Procida uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Ischia a Procida jezdí 4 trajektových společností: Medmar, Alilauro, Alicost a Caremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar.

Před rezervací si porovnejte ceny Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Ischia Procida, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Ischia a Procida urazíte 8 km.

Ceny lodních lístků z Ischia do Procida se pohybují od 296 Kč za nejnižší cenu až po 1900 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Ischia odjíždí ve 06:10 do Procida.

Poslední trajekt do Procida obvykle vyplouvá z Ischia ve 17:25.

Jak vypadá přejezd trajektem z Ischia do Procida?

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Ischia do Procida vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Ischia až po vylodění v Procida, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Medmar, Alilauro, Alicost a Caremar. Najdete zde také praktické informace o Ischia a Procida.

Nalodění v Ischia

Než se vydáte na cestu trajektem z Ischia do Procida, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Ischia / Do přístavu Ischia byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Caremar, Alicost, Alilauro nebo Medmar. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Ischia - Procida / Na trajektovém terminálu Ischia vyhledejte přepážky Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar a předložte svůj pas a číslo rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Procida / Z terminálu trajektů v Ischia vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Medmar, Alilauro, Alicost nebo Caremar k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Ischia a Procida

Na palubě lodi Caremar, Alicost, Alilauro nebo Medmar si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Procida je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Procida:

  • Procida přístav je na dohled / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Není třeba spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Procida z venkovní paluby.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Ischia do Procida v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Procida.
  • Opusťte loď a Procida je váš / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Procida pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně začala vaše dovolená v Procida!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu