Isles Of Scilly
Přímá cesta lety, trajekt do Penzance
Penzance
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Isles Of Scilly do Penzance ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Isles Of Scilly do Penzance? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Isles Of Scilly do Penzance je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Isles Of Scilly do Penzance může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Isles Of Scilly do Penzance co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Scillonian Ferry. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Isles Of Scilly Penzance, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Scillonian Ferry nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Isles Of Scilly do Penzance, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Isles Of Scilly do Penzance

Přístav odjezdu
Isles Of Scilly
Spojené Království
Přístav příjezdu
Penzance
Spojené Království
Anglie
Vzdálenost
59 km
Trajektové společnosti
Scillonian Ferry
Četnost přejezdů
8 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Isles Of Scilly Penzance: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Isles Of Scilly do Penzance se pohybují od 2394 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2641 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Isles Of Scilly - Penzance, je 2468 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Isles Of Scilly do Penzance je 2 hodin 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Penzance 2 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Penzance za 2 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Isles Of Scilly ve 14:00. Poslední loď do Penzance vyplouvá z přístavu Isles Of Scilly ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Isles Of Scilly do Penzance.
2468 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Isles Of Scilly do Penzance (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2394 Kč - 2641 Kč
Průměrná doba přejezdu Isles Of Scilly Penzance
2 hodin 45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Penzance
14:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Penzance
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Penzance
16:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Penzance
19:15

Které společnosti provozují přepravu mezi Isles Of Scilly a Penzance?

Pokud chcete cestovat mezi Isles Of Scilly a Penzance trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Scillonian Ferry, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Scillonian Ferry Isles Of Scilly Penzance
Scillonian Ferry
Společnost Scillonian Ferry provozuje trajektovou dopravu do Spojené Království, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Isles Of Scilly a Penzance. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Isles Of Scilly-Penzance a rezervovat si jízdenku Scillonian Ferry mezi Isles Of Scilly a Penzance. Scillonian Ferry provozuje 8 přejezdů týdně do Penzance z Isles Of Scilly a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Scillonian Ferry
2 hodin 50 min
8 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Isles Of Scilly? Kam připlouvají lodě v Penzance?

Přístav odjezdu v Isles Of Scilly

Trajekty Scillonian Ferry vyplouvají do Penzance z následujících přístavů v Isles Of Scilly:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Penzance

Lodě společnosti Scillonian Ferry připlouvají do Penzance z následujících přístavů:

Penzance Harbour
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu