Ithaki
Přímá cesta trajekt do Kyllini
Kyllini
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ithaki do Kyllini ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ithaki do Kyllini? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ithaki do Kyllini je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ithaki do Kyllini může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ithaki do Kyllini co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Kefalonian Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ithaki Kyllini, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Kefalonian Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ithaki do Kyllini, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ithaki do Kyllini

Přístav odjezdu
Ithaki
Řecko
Jónské ostrovy
Přístav příjezdu
Kyllini
Řecko
Západní Řecko
Vzdálenost
64 km
Trajektové společnosti
Kefalonian Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Ithaki a Kyllini?

Pokud chcete cestovat mezi Ithaki a Kyllini trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Kefalonian Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Kefalonian Lines Ithaki Kyllini
Kefalonian Lines
Společnost Kefalonian Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ithaki a Kyllini. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ithaki-Kyllini a rezervovat si jízdenku Kefalonian Lines mezi Ithaki a Kyllini. Více informací o společnosti Kefalonian Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Ithaki? Kam připlouvají lodě v Kyllini?

Přístav odjezdu v Ithaki

Trajekty Kefalonian Lines vyplouvají do Kyllini z následujících přístavů v Ithaki:

Ithaka (Pisaetos)
Mapa

Přístav příjezdu v Kyllini

Lodě společnosti Kefalonian Lines připlouvají do Kyllini z následujících přístavů:

Kyllini
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu