Ithaki
Přímá cesta trajekt do Patras
Patras
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Ithaki do Patras ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Ithaki do Patras? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Ithaki do Patras je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Ithaki do Patras může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Ithaki do Patras co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Kefalonian Lines nebo Ionian Group. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Ithaki Patras, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Kefalonian Lines nebo Ionian Group nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Ithaki do Patras, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Ithaki do Patras

Přístav odjezdu
Ithaki
Řecko
Jónské ostrovy
Přístav příjezdu
Patras
Řecko
Západní Řecko
Vzdálenost
90 km
Trajektové společnosti
Kefalonian Lines, Ionian Group
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Ithaki Patras: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Ithaki do Patras se pohybují od 395 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2073 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Ithaki - Patras, je 1234 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Ithaki do Patras je 4 hodin 10 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Patras 4 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Patras za 3 hodin 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Ithaki ve 07:40. Poslední loď do Patras vyplouvá z přístavu Ithaki ve 08:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Ithaki do Patras.
1234 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Ithaki do Patras (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
395 Kč - 2073 Kč
Průměrná doba přejezdu Ithaki Patras
4 hodin 10 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Patras
07:40
Čas odjezdu posledního trajektu do Patras
08:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Patras
11:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Patras
12:40

Proč jet trajektem z Ithaki do Patras?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Ithaki do Patras může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Patras. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Ithaki do Patras je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Ithaki do Patrasu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Ithaki Patras je přesným opakem. Trajekty provozované společnostmi Kefalonian Lines nebo Ionian Group mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Patrasu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Ithakiu do Patrasu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.

Které společnosti provozují přepravu mezi Ithaki a Patras?

Pokud chcete cestovat mezi Ithaki a Patras trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Kefalonian Lines nebo Ionian Group, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Kefalonian Lines Ithaki Patras
Kefalonian Lines
Společnost Kefalonian Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ithaki a Patras. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ithaki-Patras a rezervovat si jízdenku Kefalonian Lines mezi Ithaki a Patras. Kefalonian Lines provozuje 7 přejezdů týdně do Patras z Ithaki a doba jízdy je 3 hodin 30 min. Více informací o společnosti Kefalonian Lines
3 hodin 30 min
7 přejezdů týdně
Ionian Group Ithaki Patras
Ionian Group
Společnost Ionian Group provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Ithaki a Patras. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Ithaki-Patras a rezervovat si jízdenku Ionian Group mezi Ithaki a Patras. Více informací o společnosti Ionian Group

Odkud vyplouvají trajekty v Ithaki? Kam připlouvají lodě v Patras?

Přístav odjezdu v Ithaki

Trajekty Kefalonian Lines nebo Ionian Group vyplouvají do Patras z následujících přístavů v Ithaki:

Ithaka (Pisaetos)
Mapa

Přístav příjezdu v Patras

Lodě společnosti Ionian Group nebo Kefalonian Lines připlouvají do Patras z následujících přístavů:

Patras Terminal Ferry Sud
Mapa
Patras Terminal Ferry Nord
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Ithaki do Patras, bude vám cesta dlouhá 90 km mezi Ithaki a Patras trvat nejméně 3 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Ithaki a Patras méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Kefalonian Lines a Ionian Group). V současné době se mezi Ithaki a Patras uskuteční 7 přejezdů týdně.

Mezi Ithaki a Patras jezdí 2 trajektových společností: Kefalonian Lines a Ionian Group.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Kefalonian Lines, Ionian Group.

Během cesty mezi Ithaki a Patras urazíte 90 km.

Ceny lodních lístků z Ithaki do Patras se pohybují od 395 Kč za nejnižší cenu až po 2073 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1234 Kč.

První trajekt z Ithaki odjíždí ve 07:40 do Patras.

Poslední trajekt do Patras obvykle vyplouvá z Ithaki ve 08:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu