Jersey
Přímá cesta lety, trajekt do Guernsey
Guernsey
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Jersey do Guernsey ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Jersey do Guernsey? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Jersey do Guernsey je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Jersey do Guernsey může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Jersey do Guernsey co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Condor Ferries nebo Manche Îles Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Jersey Guernsey, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Condor Ferries nebo Manche Îles Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Jersey do Guernsey, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Jersey do Guernsey

Přístav odjezdu
Jersey
Spojené Království
Channel Islands
Přístav příjezdu
Guernsey
Spojené Království
Channel Islands
Vzdálenost
43 km
Trajektové společnosti
Condor Ferries, Manche Îles Express
Četnost přejezdů
13 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Jersey Guernsey: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Jersey do Guernsey se pohybují od 765 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4245 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Jersey - Guernsey, je 1925 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Jersey do Guernsey je 1 hodin 14 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Guernsey 2 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Guernsey za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Jersey ve 08:00. Poslední loď do Guernsey vyplouvá z přístavu Jersey ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Jersey do Guernsey.
1925 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Jersey do Guernsey (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
765 Kč - 4245 Kč
Průměrná doba přejezdu Jersey Guernsey
1 hodin 14 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Guernsey
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Guernsey
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Guernsey
09:20
Čas příjezdu posledního trajektu do Guernsey
21:30

Proč jet trajektem z Jersey do Guernsey?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Jersey do Guernsey může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Guernsey. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Jersey do Guernsey je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Jerseyu do Guernseyu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Jersey-Guernsey na trajektu Manche Îles Express nebo Condor Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Condor Ferries nebo Manche Îles Express v Jerseyu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Guernseyu. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Condor Ferries nebo Manche Îles Express.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Jersey-Guernsey vstupte do vnějších prostor lodi Condor Ferries nebo Manche Îles Express a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Guernseyu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Jersey a Guernsey?

Pokud chcete cestovat mezi Jersey a Guernsey trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Condor Ferries nebo Manche Îles Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Condor Ferries Jersey Guernsey
Condor Ferries
Od roku 1964 je Condor Ferries vedoucí společností pro spojení mezi St Malo a Normanskými ostrovy a Velkou Británií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Jersey-Guernsey a rezervovat si jízdenku Condor Ferries mezi Jersey a Guernsey. Condor Ferries provozuje 9 přejezdů týdně do Guernsey z Jersey a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Condor Ferries
1 hodin
9 přejezdů týdně
Manche Îles Express Jersey Guernsey
Manche Îles Express
Normanská lodní společnost Manche Iles Express, která vznikla v roce 2005 díky podpoře Conseil Général de la Manche, zajišťuje pravidelnou dopravu mezi Jersey a Guernsey a obecněji mezi Cotentinem a Normanskými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Jersey-Guernsey a rezervovat si jízdenku Manche Îles Express mezi Jersey a Guernsey. Manche Îles Express provozuje 4 přejezdů týdně do Guernsey z Jersey a doba jízdy je 1 hodin 20 min. Více informací o společnosti Manche Îles Express
1 hodin 20 min
4 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Jersey? Kam připlouvají lodě v Guernsey?

Přístav odjezdu v Jersey

Trajekty Condor Ferries nebo Manche Îles Express vyplouvají do Guernsey z následujících přístavů v Jersey:

Saint Helier Jersey Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Guernsey

Lodě společnosti Manche Îles Express nebo Condor Ferries připlouvají do Guernsey z následujících přístavů:

Saint Peter Guernsey Terminal
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Jersey do Guernsey, bude vám cesta dlouhá 43 km mezi Jersey a Guernsey trvat nejméně 1 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Jersey a Guernsey méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Condor Ferries a Manche Îles Express). V současné době se mezi Jersey a Guernsey uskuteční 13 přejezdů týdně.

Mezi Jersey a Guernsey jezdí 2 trajektových společností: Condor Ferries a Manche Îles Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Condor Ferries, Manche Îles Express.

Během cesty mezi Jersey a Guernsey urazíte 43 km.

Ceny lodních lístků z Jersey do Guernsey se pohybují od 765 Kč za nejnižší cenu až po 4245 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1925 Kč.

První trajekt z Jersey odjíždí ve 08:00 do Guernsey.

Poslední trajekt do Guernsey obvykle vyplouvá z Jersey ve 20:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu