Cestování trajektem z Jersey do Normandie

Cestování trajektem z Jersey do Normandie je skvělou volbou! Trajekty Jersey Normandie provozuje 2 lodních společností (Manche Îles Express nebo Condor Ferries), které obsluhují přístavy Cherbourg, Granville, Flamanville, Barneville-Carteret a Jersey.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Jersey Normandie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Manche Îles Express a Condor Ferries.

Trajekt Jersey Normandie v číslech

Země
Spojené Království
Francie
Počet přejezdů
8 přejezdů týdně
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Jersey Normandie

Hledáte trajekt z Jersey do Normandie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Jersey a Normandie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Condor Ferries nebo Manche Îles Express nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Jersey, Barneville-Carteret, Flamanville, Granville nebo Cherbourg použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Jersey Normandie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Manche Îles Express nebo Condor Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Jersey a Normandie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Jersey Normandie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Jersey do Normandie

Normandie: Příjezd trajektem z Jersey a objevování regionu

Cherbourg, vstupní brána do regionu, má okouzlující námořní atmosféru. Můžete navštívit Cité de la Mer, interaktivní muzeum věnované podmořskému výzkumu a mořské biodiverzitě. Nevynechejte ani návštěvu pevnosti Fort du Roule, odkud je úchvatný výhled na přístav.

Le Havre, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO, se pyšní dynamickou moderní architekturou. Udělejte si čas na procházku po slavné plážové promenádě, kde můžete obdivovat elegantní kostel svatého Josefa s působivými liniemi. Nedaleko se nachází MuMa, Muzeum moderního umění André Malraux.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None