Kalymnos
Přímá cesta trajekt do Astypalaia
Astypalaia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kalymnos do Astypalaia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kalymnos do Astypalaia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kalymnos do Astypalaia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kalymnos do Astypalaia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kalymnos do Astypalaia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kalymnos Astypalaia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kalymnos do Astypalaia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kalymnos do Astypalaia

Přístav odjezdu
Kalymnos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Astypalaia
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
75 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kalymnos Astypalaia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kalymnos do Astypalaia se pohybují od 321 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4196 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kalymnos - Astypalaia, je 1728 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kalymnos do Astypalaia je 2 hodin 24 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Astypalaia 2 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Astypalaia za 2 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kalymnos ve 00:25. Poslední loď do Astypalaia vyplouvá z přístavu Kalymnos ve 22:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kalymnos do Astypalaia.
1728 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kalymnos do Astypalaia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
321 Kč - 4196 Kč
Průměrná doba přejezdu Kalymnos Astypalaia
2 hodin 24 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Astypalaia
00:25
Čas odjezdu posledního trajektu do Astypalaia
22:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Astypalaia
01:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Astypalaia
13:45

Proč jet trajektem z Kalymnos do Astypalaia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kalymnos do Astypalaia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Astypalaia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kalymnos do Astypalaia je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Kalymnos-Astypalaia vstupte do vnějších prostor lodi Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Astypalaiau plni energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Kalymnosu do Astypalaiau s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Kalymnos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Vaše děti budou na cestu trajektem z Kalymnosu do Astypalaiau dlouho vzpomínat.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Kalymnos Astypalaia, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kalymnos a Astypalaia?

Pokud chcete cestovat mezi Kalymnos a Astypalaia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Blue Star Ferries Kalymnos Astypalaia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Kalymnos-Astypalaia a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kalymnos-Astypalaia a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Kalymnos a Astypalaia. Blue Star Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Astypalaia z Kalymnos a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
2 hodin 20 min
1 přejezdů týdně
Dodekanisos Seaways Kalymnos Astypalaia
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kalymnos-Astypalaia a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Kalymnos a Astypalaia. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Kalymnos? Kam připlouvají lodě v Astypalaia?

Přístav odjezdu v Kalymnos

Trajekty Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways vyplouvají do Astypalaia z následujících přístavů v Kalymnos:

Kalymnos
Mapa

Přístav příjezdu v Astypalaia

Lodě společnosti Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries připlouvají do Astypalaia z následujících přístavů:

Astypalea
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kalymnos do Astypalaia, bude vám cesta dlouhá 75 km mezi Kalymnos a Astypalaia trvat nejméně 2 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kalymnos a Astypalaia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways). V současné době se mezi Kalymnos a Astypalaia uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Kalymnos a Astypalaia jezdí 2 trajektových společností: Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Během cesty mezi Kalymnos a Astypalaia urazíte 75 km.

Ceny lodních lístků z Kalymnos do Astypalaia se pohybují od 321 Kč za nejnižší cenu až po 4196 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1728 Kč.

První trajekt z Kalymnos odjíždí ve 00:25 do Astypalaia.

Poslední trajekt do Astypalaia obvykle vyplouvá z Kalymnos ve 22:55.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu