Cestování trajektem z Kalymnos do Kykladské ostrovy

Cestování trajektem z Kalymnos do Kykladské ostrovy je skvělou volbou! Trajekty Kalymnos Kykladské ostrovy provozuje 1 lodních společností (Blue Star Ferries), které obsluhují přístavy Syros, Naxos, Paros, Santorini a Kalymnos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Kalymnos Kykladské ostrovy, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Blue Star Ferries.

Trajekt Kalymnos Kykladské ostrovy v číslech

Země
Řecko
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Kalymnos Kykladské ostrovy

Hledáte trajekt z Kalymnos do Kykladské ostrovy? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Kalymnos a Kykladské ostrovy. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Blue Star Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Kalymnos, Santorini, Paros, Naxos nebo Syros použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Kalymnos Kykladské ostrovy, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Blue Star Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Kalymnos a Kykladské ostrovy!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Kalymnos Kykladské ostrovy - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Kalymnos do Kykladské ostrovy

Kykladské ostrovy: Příjezd trajektem z Kalymnos a objevování regionu

Přístavy, ze kterých se na Kykladské ostrovy nalodíte, se nacházejí především v aténském městě Pireus. Trajektové společnosti nabízejí pravidelné plavby do oblíbených destinací, jako jsou Mykonos, Santorini, Naxos, Paros a mnoho dalších. Doba cesty se může lišit v závislosti na destinaci, ale obecně cesta trvá přibližně 3-6 hodin.

Pokud se rozhodnete cestovat trajektem, můžete si vychutnat krásnou scenérii Egejského moře a zároveň se vyhnout problémům spojeným s cestováním letadlem. Trajekty jsou také skvělou volbou, pokud chcete cestovat s autem nebo motorkou, protože většina trajektových společností nabízí přepravu vozidel.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None