Cestování trajektem z Kalymnos do Severní Egejské ostrovy

Cestování trajektem z Kalymnos do Severní Egejské ostrovy je skvělou volbou! Trajekty Kalymnos Severní Egejské ostrovy provozuje 1 lodních společností (Blue Star Ferries), které obsluhují přístavy Samos a Kalymnos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Kalymnos Severní Egejské ostrovy, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Blue Star Ferries.

Trajekt Kalymnos Severní Egejské ostrovy v číslech

Země
Řecko
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Kalymnos Severní Egejské ostrovy

Hledáte trajekt z Kalymnos do Severní Egejské ostrovy? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Kalymnos a Severní Egejské ostrovy. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Blue Star Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Kalymnos nebo Samos použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Kalymnos Severní Egejské ostrovy, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Blue Star Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Kalymnos a Severní Egejské ostrovy!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Kalymnos Severní Egejské ostrovy - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Kalymnos do Severní Egejské ostrovy

Severní Egejské ostrovy: Příjezd trajektem z Kalymnos a objevování regionu

  1. Mytiléna: Mytiléna, hlavní město ostrova Lesbos, je živé historické město, kde se minulost snoubí se současností. Projděte se dlážděnými uličkami starého města a navštivte středověký hrad Mytilene, odkud je panoramatický výhled na Egejské moře. Nenechte si ujít návštěvu Archeologického muzea Lesbosu, kde se nachází působivá sbírka artefaktů pocházejících z různých období.

  2. Chios: Chios, známý svými malebnými středověkými vesnicemi a písečnými plážemi, je ostrovem mnoha památek. Navštivte vesnici Pyrgi, která je proslulá svými domy zdobenými jedinečnými geometrickými vzory zvanými "xysta". Nenechte si ujít příležitost ochutnat proslulou chioskou mastichu, aromatickou pryskyřici, která se již po staletí vyrábí výhradně na ostrově.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None