Kapellskär
Přímá cesta trajekt do Lumparland
Lumparland
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kapellskär do Lumparland ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kapellskär do Lumparland? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kapellskär do Lumparland je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kapellskär do Lumparland může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kapellskär do Lumparland co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Finnlines nebo Tallink. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kapellskär Lumparland, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Finnlines nebo Tallink nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kapellskär do Lumparland, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kapellskär do Lumparland

Přístav odjezdu
Kapellskär
Švédsko
Přístav příjezdu
Lumparland
Finsko
Ålandy
Vzdálenost
80 km
Trajektové společnosti
Finnlines, Tallink
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kapellskär Lumparland: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kapellskär do Lumparland se pohybují od 1851 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5405 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kapellskär - Lumparland, je 2789 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kapellskär do Lumparland je 3 hodin 26 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lumparland 3 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lumparland za 3 hodin 5 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kapellskär ve 07:00. Poslední loď do Lumparland vyplouvá z přístavu Kapellskär ve 21:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kapellskär do Lumparland.
2789 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kapellskär do Lumparland (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1851 Kč - 5405 Kč
Průměrná doba přejezdu Kapellskär Lumparland
3 hodin 26 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lumparland
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Lumparland
21:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Lumparland
02:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Lumparland
14:40

Proč jet trajektem z Kapellskär do Lumparland?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kapellskär do Lumparland může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lumparland. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kapellskär do Lumparland je ideální způsob cestování.

Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Kapellskär-Lumparland v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Lumparlandu.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Kapellskär Lumparland, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Finnlines nebo Tallink, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Kapellskäru do Lumparlandu vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Lumparlandu omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Finnlines nebo Tallink, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kapellskär a Lumparland?

Pokud chcete cestovat mezi Kapellskär a Lumparland trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Finnlines nebo Tallink, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Finnlines Kapellskär Lumparland
Finnlines
Společnost Finnlines byla založena v roce 1948 a sídlí ve Finsku. Obsluhuje Finsko, Německo, Švédsko a Polsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kapellskär-Lumparland a rezervovat si jízdenku Finnlines mezi Kapellskär a Lumparland. Finnlines provozuje 14 přejezdů týdně do Lumparland z Kapellskär a doba jízdy je 3 hodin 40 min. Více informací o společnosti Finnlines
3 hodin 40 min
14 přejezdů týdně
Tallink Kapellskär Lumparland
Tallink
Tallink, založená v roce 1991, je estonská trajektová společnost, která obsluhuje pobaltské státy, Finsko a Švédsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kapellskär-Lumparland a rezervovat si jízdenku Tallink mezi Kapellskär a Lumparland. Více informací o společnosti Tallink

Odkud vyplouvají trajekty v Kapellskär? Kam připlouvají lodě v Lumparland?

Přístav odjezdu v Kapellskär

Trajekty Finnlines nebo Tallink vyplouvají do Lumparland z následujících přístavů v Kapellskär:

Kapellskar
Mapa

Přístav příjezdu v Lumparland

Lodě společnosti Tallink nebo Finnlines připlouvají do Lumparland z následujících přístavů:

Langnas
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kapellskär do Lumparland, bude vám cesta dlouhá 80 km mezi Kapellskär a Lumparland trvat nejméně 3 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kapellskär a Lumparland méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Finnlines a Tallink). V současné době se mezi Kapellskär a Lumparland uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Kapellskär a Lumparland jezdí 2 trajektových společností: Finnlines a Tallink.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Finnlines, Tallink.

Během cesty mezi Kapellskär a Lumparland urazíte 80 km.

Ceny lodních lístků z Kapellskär do Lumparland se pohybují od 1851 Kč za nejnižší cenu až po 5405 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2789 Kč.

První trajekt z Kapellskär odjíždí ve 07:00 do Lumparland.

Poslední trajekt do Lumparland obvykle vyplouvá z Kapellskär ve 21:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu