Kapellskär
Přímá cesta trajekt do Paldiski
Paldiski
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kapellskär do Paldiski ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kapellskär do Paldiski? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kapellskär do Paldiski je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kapellskär do Paldiski může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kapellskär do Paldiski co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou DFDS Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kapellskär Paldiski, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí DFDS Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kapellskär do Paldiski, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kapellskär do Paldiski

Přístav odjezdu
Kapellskär
Švédsko
Přístav příjezdu
Paldiski
Estonsko
Vzdálenost
284 km
Trajektové společnosti
DFDS Seaways
Četnost přejezdů
7 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
9 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kapellskär Paldiski: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kapellskär do Paldiski se pohybují od 3801 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5824 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kapellskär - Paldiski, je 4492 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kapellskär do Paldiski je 9 hodin 42 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Paldiski 10 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Paldiski za 9 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kapellskär ve 09:30. Poslední loď do Paldiski vyplouvá z přístavu Kapellskär ve 21:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kapellskär do Paldiski.
4492 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kapellskär do Paldiski (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
3801 Kč - 5824 Kč
Průměrná doba přejezdu Kapellskär Paldiski
9 hodin 42 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Paldiski
09:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Paldiski
21:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Paldiski
08:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Paldiski
20:00

Které společnosti provozují přepravu mezi Kapellskär a Paldiski?

Pokud chcete cestovat mezi Kapellskär a Paldiski trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně DFDS Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

DFDS Seaways Kapellskär Paldiski
DFDS Seaways
DFDS Seaways je trajektová společnost se sídlem v dánské Kodani, která zajišťuje přepravu osob a vozidel mezi přístavy v severní Evropě, včetně přístavů Dover, Antverpy a Calais do Spojeného království, ale také mezi přístavy Oslo a Kodaň, mezi přístavy v Norsku a Švédsku a dalšími přístavy v Evropě. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kapellskär-Paldiski a rezervovat si jízdenku DFDS Seaways mezi Kapellskär a Paldiski. DFDS Seaways provozuje 7 přejezdů týdně do Paldiski z Kapellskär a doba jízdy je 9 hodin. Více informací o společnosti DFDS Seaways
9 hodin
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Kapellskär? Kam připlouvají lodě v Paldiski?

Přístav odjezdu v Kapellskär

Trajekty DFDS Seaways vyplouvají do Paldiski z následujících přístavů v Kapellskär:

Kapellskar
Mapa

Přístav příjezdu v Paldiski

Lodě společnosti DFDS Seaways připlouvají do Paldiski z následujících přístavů:

Port of Paldiski
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu