Kavala
Přímá cesta trajekt do Agios Efstratios
Agios Efstratios
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kavala do Agios Efstratios ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kavala do Agios Efstratios? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kavala do Agios Efstratios je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kavala do Agios Efstratios může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kavala do Agios Efstratios co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kavala Agios Efstratios, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kavala do Agios Efstratios, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kavala do Agios Efstratios

Přístav odjezdu
Kavala
Řecko
Přístav příjezdu
Agios Efstratios
Řecko
Vzdálenost
163 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kavala Agios Efstratios: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kavala do Agios Efstratios se pohybují od 642 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3011 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kavala - Agios Efstratios, je 1826 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kavala do Agios Efstratios je 6 hodin 42 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Efstratios 6 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Efstratios za 6 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kavala ve 09:00. Poslední loď do Agios Efstratios vyplouvá z přístavu Kavala ve 18:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kavala do Agios Efstratios.
1826 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kavala do Agios Efstratios (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
642 Kč - 3011 Kč
Průměrná doba přejezdu Kavala Agios Efstratios
6 hodin 42 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Efstratios
09:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Efstratios
18:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Efstratios
00:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Agios Efstratios
22:45

Proč jet trajektem z Kavala do Agios Efstratios?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kavala do Agios Efstratios může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Efstratios. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kavala do Agios Efstratios je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Kavala do Agios Efstratiosu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines v Kavalau si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Agios Efstratiosu. Vyplatí se však zeptat se personálu Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Agios Efstratiosu.
Pro pečující personál
Každou minutu plavby Kavala-Agios Efstratios, od nalodění v přístavu Kavala až po vylodění v Agios Efstratiosu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kavala a Agios Efstratios?

Pokud chcete cestovat mezi Kavala a Agios Efstratios trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Kavala Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kavala-Agios Efstratios a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Kavala a Agios Efstratios. Hellenic Seaways provozuje 4 přejezdů týdně do Agios Efstratios z Kavala a doba jízdy je 6 hodin 20 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
6 hodin 20 min
4 přejezdů týdně
Sea Jets Kavala Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kavala-Agios Efstratios a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Kavala a Agios Efstratios. Více informací o společnosti Sea Jets
Aegean Sea Lines Kavala Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Společnost Aegean Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kavala a Agios Efstratios. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kavala-Agios Efstratios a rezervovat si jízdenku Aegean Sea Lines mezi Kavala a Agios Efstratios. Více informací o společnosti Aegean Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Kavala? Kam připlouvají lodě v Agios Efstratios?

Přístav odjezdu v Kavala

Trajekty Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines vyplouvají do Agios Efstratios z následujících přístavů v Kavala:

Kavala
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Efstratios

Lodě společnosti Aegean Sea Lines, Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Agios Efstratios z následujících přístavů:

Agios Efstratios
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kavala do Agios Efstratios, bude vám cesta dlouhá 163 km mezi Kavala a Agios Efstratios trvat nejméně 6 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kavala a Agios Efstratios méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways, Sea Jets a Aegean Sea Lines). V současné době se mezi Kavala a Agios Efstratios uskuteční 4 přejezdů týdně.

Mezi Kavala a Agios Efstratios jezdí 3 trajektových společností: Hellenic Seaways, Sea Jets a Aegean Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Kavala Agios Efstratios, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Kavala a Agios Efstratios urazíte 163 km.

Ceny lodních lístků z Kavala do Agios Efstratios se pohybují od 642 Kč za nejnižší cenu až po 3011 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1826 Kč.

První trajekt z Kavala odjíždí ve 09:00 do Agios Efstratios.

Poslední trajekt do Agios Efstratios obvykle vyplouvá z Kavala ve 18:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Kavala do Agios Efstratios?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Kavala a Agios Efstratios. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Kavala až po vylodění v Agios Efstratios. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Kavala a Agios Efstratios.

Nalodění v Kavala

Před zahájením cesty trajektem Kavala Agios Efstratios je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Kavala / Na příjezd do přístaviště trajektů v Kavala si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Kavala - Agios Efstratios / Jděte k přepážce společnosti Aegean Sea Lines, Sea Jets nebo Hellenic Seaways na trajektovém terminálu Kavala a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Agios Efstratios / V terminálu trajektů v Kavala sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Kavala a Agios Efstratios

Na palubě lodi Aegean Sea Lines, Sea Jets nebo Hellenic Seaways si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Příjezd trajektu do Agios Efstratios

Zde je několik informací k vylodění v Agios Efstratios:

  • Blíží se k přístavu Agios Efstratios / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Agios Efstratios z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Agios Efstratios Harbour.
  • Opusťte loď a Agios Efstratios je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Agios Efstratios pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Agios Efstratios začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu