Kea
Přímá cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kea do Kythnos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kea do Kythnos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kea do Kythnos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kea do Kythnos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kea do Kythnos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kea Kythnos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kea do Kythnos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kea do Kythnos

Přístav odjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kythnos
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
29 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Kea do Kythnos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kea do Kythnos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kythnos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kea do Kythnos je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Personál Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Kea, až do okamžiku, kdy opustí Kythnos. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Kea Kythnos je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Kythnosu dorazíte zcela uvolnění.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Přesto si užijete, když z Keau vyplujete trajektem Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries, který 29 km do Kythnosu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do Kythnosu dorazili tak rychle!

Které společnosti provozují přepravu mezi Kea a Kythnos?

Pokud chcete cestovat mezi Kea a Kythnos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Kea Kythnos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kea-Kythnos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Kea a Kythnos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Kea Kythnos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kea-Kythnos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Kea a Kythnos. Více informací o společnosti Sea Jets
Triton Ferries Kea Kythnos
Triton Ferries
Společnost Triton Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kea a Kythnos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kea-Kythnos a rezervovat si jízdenku Triton Ferries mezi Kea a Kythnos. Více informací o společnosti Triton Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Kea? Kam připlouvají lodě v Kythnos?

Přístav odjezdu v Kea

Trajekty Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries vyplouvají do Kythnos z následujících přístavů v Kea:

Kea Korissia
Mapa

Přístav příjezdu v Kythnos

Lodě společnosti Triton Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Kythnos z následujících přístavů:

Kythnos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Kea a Kythnos jezdí 3 trajektových společností: Hellenic Seaways, Sea Jets a Triton Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Kea Kythnos, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Kea a Kythnos urazíte 29 km.

Vaše zkušenosti s trajektem z Kea do Kythnos

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Kea do Kythnos vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Kea až po vylodění v Kythnos, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Hellenic Seaways, Sea Jets a Triton Ferries. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Kea a Kythnos.

Připravenost k nalodění v Kea

Před zahájením cesty trajektem Kea Kythnos je třeba provést několik kroků:

  • Čas prezentace v přístavu Kea / Do trajektového terminálu Kea byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Triton Ferries. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Kea - Kythnos / Jděte k přepážce společnosti Triton Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways na trajektovém terminálu Kea a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Kythnos / V terminálu trajektů v Kea sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Triton Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Život na palubě trajektu mezi Kea a Kythnos

Na palubě lodi Triton Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Příjezd trajektu do Kythnos

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Kythnos:

  • Blíží se k přístavu Kythnos / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Není třeba spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Kythnos z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Kythnos Harbour.
  • Opusťte loď a Kythnos je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Kythnos pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Kythnos začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu