Kissamos
Přímá cesta trajekt do Antikythira
Antikythira
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kissamos do Antikythira ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kissamos do Antikythira? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kissamos do Antikythira je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kissamos do Antikythira může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kissamos do Antikythira co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kissamos Antikythira, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Lane Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kissamos do Antikythira, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kissamos do Antikythira

Přístav odjezdu
Kissamos
Řecko
Kréta
Přístav příjezdu
Antikythira
Řecko
Attica
Vzdálenost
54 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Lane Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kissamos Antikythira: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kissamos do Antikythira se pohybují od 247 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1703 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kissamos - Antikythira, je 987 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kissamos do Antikythira je 1 hodin 48 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Antikythira 2 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Antikythira za 1 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kissamos ve 08:15. Poslední loď do Antikythira vyplouvá z přístavu Kissamos ve 11:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kissamos do Antikythira.
987 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kissamos do Antikythira (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
247 Kč - 1703 Kč
Průměrná doba přejezdu Kissamos Antikythira
1 hodin 48 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Antikythira
08:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Antikythira
11:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Antikythira
10:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Antikythira
12:45

Proč jet trajektem z Kissamos do Antikythira?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kissamos do Antikythira může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Antikythira. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kissamos do Antikythira je ideální způsob cestování.

Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Kissamosu vyplujete trajektem Sea Jets nebo Lane Sea Lines, který 54 km do Antikythirau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Antikythirau dorazili tak rychle!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Kissamosu do Antikythirau vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Antikythirau. Doporučujeme však zeptat se posádky Sea Jets nebo Lane Sea Lines, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Kissamos Antikythira, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Sea Jets nebo Lane Sea Lines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kissamos a Antikythira?

Pokud chcete cestovat mezi Kissamos a Antikythira trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Lane Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Kissamos Antikythira
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kissamos-Antikythira a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Kissamos a Antikythira. Více informací o společnosti Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Antikythira
Lane Sea Lines
Společnost Lane Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kissamos a Antikythira. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kissamos-Antikythira a rezervovat si jízdenku Lane Sea Lines mezi Kissamos a Antikythira. Více informací o společnosti Lane Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Kissamos? Kam připlouvají lodě v Antikythira?

Přístav odjezdu v Kissamos

Trajekty Sea Jets nebo Lane Sea Lines vyplouvají do Antikythira z následujících přístavů v Kissamos:

Kissamos
Mapa

Přístav příjezdu v Antikythira

Lodě společnosti Lane Sea Lines nebo Sea Jets připlouvají do Antikythira z následujících přístavů:

Antikythira
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Kissamos a Antikythira jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Lane Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Lane Sea Lines.

Během cesty mezi Kissamos a Antikythira urazíte 54 km.

Ceny lodních lístků z Kissamos do Antikythira se pohybují od 247 Kč za nejnižší cenu až po 1703 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 987 Kč.

První trajekt z Kissamos odjíždí ve 08:15 do Antikythira.

Poslední trajekt do Antikythira obvykle vyplouvá z Kissamos ve 11:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu