Doporučená trasa
Kos
Přímá cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny
Alternativní trasy
Kos
Cesta lety, trajekt do Leros
Leros
Cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kos do Agios Kyrikos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kos do Agios Kyrikos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kos do Agios Kyrikos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kos do Agios Kyrikos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kos do Agios Kyrikos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kos Agios Kyrikos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kos do Agios Kyrikos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kos do Agios Kyrikos

Přístav odjezdu
Kos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Agios Kyrikos
Řecko
Vzdálenost
119 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kos Agios Kyrikos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kos do Agios Kyrikos se pohybují od 765 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4689 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kos - Agios Kyrikos, je 2493 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kos do Agios Kyrikos je 4 hodin 4 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Kyrikos 5 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Kyrikos za 3 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kos ve 12:50. Poslední loď do Agios Kyrikos vyplouvá z přístavu Kos ve 21:35.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kos do Agios Kyrikos.
2493 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kos do Agios Kyrikos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
765 Kč - 4689 Kč
Průměrná doba přejezdu Kos Agios Kyrikos
4 hodin 4 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
12:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
21:35
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
03:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
16:15

Proč jet trajektem z Kos do Agios Kyrikos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kos do Agios Kyrikos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Kyrikos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kos do Agios Kyrikos je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Kos-Agios Kyrikos vstupte do vnějších prostor lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Agios Kyrikosu plni energie.
Trajekty jsou ideální pro rodiny!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Kosu do Agios Kyrikosu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Kos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Kosem a Agios Kyrikosem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Kos Agios Kyrikos si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Agios Kyrikosu. Vyplatí se však zeptat se personálu Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Agios Kyrikosu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kos a Agios Kyrikos?

Pokud chcete cestovat mezi Kos a Agios Kyrikos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Kos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Kos a Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Kos a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
3 hodin 20 min
2 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Kos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Kos a Agios Kyrikos. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Kos a doba jízdy je 5 hodin 50 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
5 hodin 50 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Kos? Kam připlouvají lodě v Agios Kyrikos?

Přístav odjezdu v Kos

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů v Kos:

Kos
Mapa
Kos
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Kyrikos

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů:

Port of Agios Kyrikos
Mapa
Další alternativní plavby z Kos do Agios Kyrikos
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kos do Agios Kyrikos, bude vám cesta dlouhá 119 km mezi Kos a Agios Kyrikos trvat nejméně 3 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kos a Agios Kyrikos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Kos a Agios Kyrikos uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Kos a Agios Kyrikos jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Kos a Agios Kyrikos urazíte 119 km.

Ceny lodních lístků z Kos do Agios Kyrikos se pohybují od 765 Kč za nejnižší cenu až po 4689 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2493 Kč.

První trajekt z Kos odjíždí ve 12:50 do Agios Kyrikos.

Poslední trajekt do Agios Kyrikos obvykle vyplouvá z Kos ve 21:35.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu