Kos
Přímá cesta trajekt do Bodrum
Bodrum
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kos do Bodrum ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kos do Bodrum? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kos do Bodrum je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kos do Bodrum může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kos do Bodrum co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya nebo Dodecanese Flying Dolphins. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kos Bodrum, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kos do Bodrum, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kos do Bodrum

Přístav odjezdu
Kos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Bodrum
Turecko
Vzdálenost
22 km
Trajektové společnosti
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins
Četnost přejezdů
10 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kos Bodrum: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kos do Bodrum se pohybují od 420 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 617 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kos - Bodrum, je 494 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kos do Bodrum je 24 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Bodrum 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Bodrum za 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kos ve 08:45. Poslední loď do Bodrum vyplouvá z přístavu Kos ve 18:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kos do Bodrum.
494 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kos do Bodrum (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
420 Kč - 617 Kč
Průměrná doba přejezdu Kos Bodrum
24 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Bodrum
08:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Bodrum
18:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Bodrum
10:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Bodrum
19:20

Proč jet trajektem z Kos do Bodrum?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kos do Bodrum může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Bodrum. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kos do Bodrum je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Kos-Bodrum, od nalodění v přístavu Kos až po vylodění v Bodrumu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Bodrumu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Kos-Bodrum na trajektu Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins nebo Yesil Marmaris Lines máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya v Kosu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Bodrumu omezený pohyb. Vyplatí se však zeptat se personálu Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Bodrumu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kos a Bodrum?

Pokud chcete cestovat mezi Kos a Bodrum trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Yesil Marmaris Lines Kos Bodrum
Yesil Marmaris Lines
Společnost Yesil Marmaris Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kos a Bodrum. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Yesil Marmaris Lines mezi Kos a Bodrum. Více informací o společnosti Yesil Marmaris Lines
Dodecanese Flying Dolphins Kos Bodrum
Dodecanese Flying Dolphins
Společnost Dodecanese Flying Dolphins provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kos a Bodrum. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Dodecanese Flying Dolphins mezi Kos a Bodrum. Dodecanese Flying Dolphins provozuje 10 přejezdů týdně do Bodrum z Kos a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Dodecanese Flying Dolphins
50 min
10 přejezdů týdně
Turkish Sea Lines Kos Bodrum
Turkish Sea Lines
Společnost Turkish Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kos a Bodrum. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Turkish Sea Lines mezi Kos a Bodrum. Více informací o společnosti Turkish Sea Lines
Bodrum Express Lines Kos Bodrum
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines je trajektová společnost se sídlem v Turecku, která provozuje dopravu do různých destinací v Turecku a Řecku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Bodrum Express Lines mezi Kos a Bodrum. Více informací o společnosti Bodrum Express Lines
Dentur Avrasya Kos Bodrum
Dentur Avrasya
Společnost Dentur Avrasya provozuje trajektovou dopravu do Řecko a Turecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kos a Bodrum. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Bodrum a rezervovat si jízdenku Dentur Avrasya mezi Kos a Bodrum. Více informací o společnosti Dentur Avrasya

Odkud vyplouvají trajekty v Kos? Kam připlouvají lodě v Bodrum?

Přístav odjezdu v Kos

Trajekty Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya vyplouvají do Bodrum z následujících přístavů v Kos:

Kos
Mapa
Kos
Mapa

Přístav příjezdu v Bodrum

Lodě společnosti Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins nebo Yesil Marmaris Lines připlouvají do Bodrum z následujících přístavů:

Bodrum
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kos do Bodrum, bude vám cesta dlouhá 22 km mezi Kos a Bodrum trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kos a Bodrum méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines a Dentur Avrasya). V současné době se mezi Kos a Bodrum uskuteční 10 přejezdů týdně.

Mezi Kos a Bodrum jezdí 5 trajektových společností: Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines a Dentur Avrasya.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins.

Před rezervací si porovnejte ceny Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya, Dodecanese Flying Dolphins na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Kos Bodrum, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Kos a Bodrum urazíte 22 km.

Ceny lodních lístků z Kos do Bodrum se pohybují od 420 Kč za nejnižší cenu až po 617 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 494 Kč.

První trajekt z Kos odjíždí ve 08:45 do Bodrum.

Poslední trajekt do Bodrum obvykle vyplouvá z Kos ve 18:00.

Vaše zkušenosti s trajektem z Kos do Bodrum

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Kos do Bodrum. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Kos až po vylodění v Bodrum, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Yesil Marmaris Lines, Dentur Avrasya a Dodecanese Flying Dolphins. Najdete zde také praktické informace o Kos a Bodrum.

Nalodění v Kos

Před zahájením cesty trajektem Kos Bodrum je třeba provést několik kroků:

  • Prezentace v přístavu Kos / Na příjezd do přístaviště trajektů v Kos si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Kos - Bodrum / V Kos předložte u pokladen společnosti Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins nebo Yesil Marmaris Lines na trajektovém terminálu Kos své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Bodrum / V terminálu trajektů v Kos sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Yesil Marmaris Lines, Dodecanese Flying Dolphins, Turkish Sea Lines, Bodrum Express Lines nebo Dentur Avrasya k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Kos a Bodrum

Na lodích Dentur Avrasya, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Dodecanese Flying Dolphins nebo Yesil Marmaris Lines si každý najde něco pro sebe. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Bodrum je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Bodrum:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Bodrum / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Není třeba spěchat. Pokud chcete počkat, doporučujeme sledovat vplutí do přístavu Bodrum z vnější paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Bodrum Harbour.
  • Opusťte loď a Bodrum je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Bodrum přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně opouštíte přístav a Bodrum na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu