Doporučená trasa
Kos
Přímá cesta trajekt do Fournoi
Fournoi
Viz ceny
Alternativní trasy
Kos
Cesta lety, trajekt do Leros
Leros
Cesta trajekt do Fournoi
Fournoi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kos do Fournoi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kos do Fournoi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kos do Fournoi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kos do Fournoi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kos do Fournoi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kos Fournoi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kos do Fournoi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kos do Fournoi

Přístav odjezdu
Kos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Fournoi
Řecko
Vzdálenost
104 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kos Fournoi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kos do Fournoi se pohybují od 765 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5430 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kos - Fournoi, je 2838 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kos do Fournoi je 4 hodin 4 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Fournoi 4 hodin 55 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Fournoi za 3 hodin 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kos ve 12:50. Poslední loď do Fournoi vyplouvá z přístavu Kos ve 21:35.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kos do Fournoi.
2838 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kos do Fournoi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
765 Kč - 5430 Kč
Průměrná doba přejezdu Kos Fournoi
4 hodin 4 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Fournoi
12:50
Čas odjezdu posledního trajektu do Fournoi
21:35
Čas příjezdu prvního trajektu do Fournoi
02:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Fournoi
16:40

Proč jet trajektem z Kos do Fournoi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kos do Fournoi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Fournoi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kos do Fournoi je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Kosu do Fournoiu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Kos-Fournoi na palubě trajektu Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Konečně si udělat čas na cestování
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways na trase dlouhé 104 km mezi Kosem a Fournoiem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Kos-Fournoi bude zdát příliš krátký!
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Kos-Fournoi vstupte do vnějších prostor lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Fournoiu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kos a Fournoi?

Pokud chcete cestovat mezi Kos a Fournoi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Kos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Fournoi a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Kos a Fournoi. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Fournoi z Kos a doba jízdy je 3 hodin 50 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
3 hodin 50 min
2 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Kos Fournoi
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Fournoi a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Kos a Fournoi. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Fournoi z Kos a doba jízdy je 5 hodin 10 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
5 hodin 10 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Kos? Kam připlouvají lodě v Fournoi?

Přístav odjezdu v Kos

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Fournoi z následujících přístavů v Kos:

Kos
Mapa
Kos
Mapa

Přístav příjezdu v Fournoi

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Fournoi z následujících přístavů:

Fournoi
Mapa
Další alternativní plavby z Kos do Fournoi
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kos do Fournoi, bude vám cesta dlouhá 104 km mezi Kos a Fournoi trvat nejméně 3 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kos a Fournoi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Kos a Fournoi uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Kos a Fournoi jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Kos a Fournoi urazíte 104 km.

Ceny lodních lístků z Kos do Fournoi se pohybují od 765 Kč za nejnižší cenu až po 5430 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2838 Kč.

První trajekt z Kos odjíždí ve 12:50 do Fournoi.

Poslední trajekt do Fournoi obvykle vyplouvá z Kos ve 21:35.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu