Kos
Přímá cesta trajekt do Symi
Symi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kos do Symi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kos do Symi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kos do Symi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kos do Symi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kos do Symi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kos Symi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kos do Symi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kos do Symi

Přístav odjezdu
Kos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Symi
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
58 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Četnost přejezdů
8 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kos Symi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kos do Symi se pohybují od 321 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3949 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kos - Symi, je 1481 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kos do Symi je 2 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Symi 5 hodin 20 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Symi za 1 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kos ve 02:25. Poslední loď do Symi vyplouvá z přístavu Kos ve 16:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kos do Symi.
1481 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kos do Symi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
321 Kč - 3949 Kč
Průměrná doba přejezdu Kos Symi
2 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Symi
02:25
Čas odjezdu posledního trajektu do Symi
16:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Symi
05:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Symi
17:35

Proč jet trajektem z Kos do Symi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kos do Symi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Symi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kos do Symi je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways na trase dlouhé 58 km mezi Kosem a Symiem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Kos-Symi bude zdát příliš krátký!
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Kos Symi si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Symiu. Vyplatí se však zeptat se personálu Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, zda má loď k dispozici úschovnu zavazadel, kde si můžete svá zavazadla ponechat až do příjezdu do Symiu.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Kos Symi je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Symiu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kos a Symi?

Pokud chcete cestovat mezi Kos a Symi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Blue Star Ferries Kos Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Kos-Symi a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Symi a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Kos a Symi. Blue Star Ferries provozuje 3 přejezdů týdně do Symi z Kos a doba jízdy je 2 hodin. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
2 hodin
3 přejezdů týdně
Dodekanisos Seaways Kos Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kos-Symi a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Kos a Symi. Dodekanisos Seaways provozuje 5 přejezdů týdně do Symi z Kos a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
1 hodin 30 min
5 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Kos? Kam připlouvají lodě v Symi?

Přístav odjezdu v Kos

Trajekty Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways vyplouvají do Symi z následujících přístavů v Kos:

Kos
Mapa
Kos
Mapa

Přístav příjezdu v Symi

Lodě společnosti Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries připlouvají do Symi z následujících přístavů:

Symi (Simi)
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kos do Symi, bude vám cesta dlouhá 58 km mezi Kos a Symi trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kos a Symi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways). V současné době se mezi Kos a Symi uskuteční 8 přejezdů týdně.

Mezi Kos a Symi jezdí 2 trajektových společností: Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Během cesty mezi Kos a Symi urazíte 58 km.

Ceny lodních lístků z Kos do Symi se pohybují od 321 Kč za nejnižší cenu až po 3949 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1481 Kč.

První trajekt z Kos odjíždí ve 02:25 do Symi.

Poslední trajekt do Symi obvykle vyplouvá z Kos ve 16:15.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu