Kyllini
Přímá cesta trajekt do Kefalonia
Kefalonia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kyllini do Kefalonia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kyllini do Kefalonia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kyllini do Kefalonia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kyllini do Kefalonia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kyllini do Kefalonia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kyllini Kefalonia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kyllini do Kefalonia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kyllini do Kefalonia

Přístav odjezdu
Kyllini
Řecko
Západní Řecko
Přístav příjezdu
Kefalonia
Řecko
Jónské ostrovy
Vzdálenost
59 km
Trajektové společnosti
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Kyllini do Kefalonia?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kyllini do Kefalonia může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kefalonia. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kyllini do Kefalonia je ideální způsob cestování.

Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Kyllini Kefalonia je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Kefaloniau dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Kylliniu do Kefaloniau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Kyllini-Kefalonia na trajektu Kefalonian Lines, Ionian Group nebo Ionan Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Kyllini Kefalonia, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kyllini a Kefalonia?

Pokud chcete cestovat mezi Kyllini a Kefalonia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Ionan Ferries Kyllini Kefalonia
Ionan Ferries
Společnost Ionan Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kyllini a Kefalonia. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kyllini-Kefalonia a rezervovat si jízdenku Ionan Ferries mezi Kyllini a Kefalonia. Více informací o společnosti Ionan Ferries
Ionian Group Kyllini Kefalonia
Ionian Group
Společnost Ionian Group provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kyllini a Kefalonia. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kyllini-Kefalonia a rezervovat si jízdenku Ionian Group mezi Kyllini a Kefalonia. Více informací o společnosti Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Kefalonia
Kefalonian Lines
Společnost Kefalonian Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kyllini a Kefalonia. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kyllini-Kefalonia a rezervovat si jízdenku Kefalonian Lines mezi Kyllini a Kefalonia. Kefalonian Lines provozuje 14 přejezdů týdně do Kefalonia z Kyllini a doba jízdy je 1 hodin 20 min. Více informací o společnosti Kefalonian Lines
1 hodin 20 min
14 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Kyllini? Kam připlouvají lodě v Kefalonia?

Přístav odjezdu v Kyllini

Trajekty Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines vyplouvají do Kefalonia z následujících přístavů v Kyllini:

Kyllini
Mapa

Přístav příjezdu v Kefalonia

Lodě společnosti Kefalonian Lines, Ionian Group nebo Ionan Ferries připlouvají do Kefalonia z následujících přístavů:

Poros
Mapa
Argostoli
Mapa
Poros (Kefalonia)
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Kyllini do Kefalonia, bude vám cesta dlouhá 59 km mezi Kyllini a Kefalonia trvat nejméně 1 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Kyllini a Kefalonia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Ionan Ferries, Ionian Group a Kefalonian Lines). V současné době se mezi Kyllini a Kefalonia uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Kyllini a Kefalonia jezdí 3 trajektových společností: Ionan Ferries, Ionian Group a Kefalonian Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Kyllini Kefalonia, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Kyllini a Kefalonia urazíte 59 km.

Zažijte přejezd trajektem z Kyllini do Kefalonia

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Kyllini a Kefalonia. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Kyllini Kefalonia na palubě Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Kyllini až po vylodění v Kefalonia. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Kyllini a Kefalonia.

Nalodění v Kyllini

Než se vydáte na cestu trajektem z Kyllini do Kefalonia, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Kyllini / Na příjezd do přístaviště trajektů v Kyllini si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Kyllini - Kefalonia / Jděte k přepážce společnosti Kefalonian Lines, Ionian Group nebo Ionan Ferries na trajektovém terminálu Kyllini a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Kefalonia / V terminálu trajektů v Kyllini sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Ionan Ferries, Ionian Group nebo Kefalonian Lines k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Kyllini a Kefalonia

Na lodích Kefalonian Lines, Ionian Group nebo Ionan Ferries si každý najde něco pro sebe. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Kefalonia je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Kefalonia:

  • Blíží se k přístavu Kefalonia / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Kefalonia.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Kefalonia Harbour.
  • Opusťte loď a Kefalonia je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Kefalonia přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Kefalonia začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu