Kyllini
Přímá cesta trajekt do Sami
Sami
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kyllini do Sami ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kyllini do Sami? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kyllini do Sami je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kyllini do Sami může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kyllini do Sami co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Ionian Group nebo Kefalonian Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kyllini Sami, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Ionian Group nebo Kefalonian Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kyllini do Sami, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kyllini do Sami

Přístav odjezdu
Kyllini
Řecko
Západní Řecko
Přístav příjezdu
Sami
Řecko
Jónské ostrovy
Vzdálenost
59 km
Trajektové společnosti
Ionian Group, Kefalonian Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Kyllini do Sami?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kyllini do Sami může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sami. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kyllini do Sami je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Ionian Group nebo Kefalonian Lines si užijete hladký start z Kylliniu a plavbu do Samiu rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Kyllini-Sami bude zdát příliš krátký!
Pro pohodlí kajuty
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Kylliniu do Samiu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Kyllini Sami, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Ionian Group nebo Kefalonian Lines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kyllini a Sami?

Pokud chcete cestovat mezi Kyllini a Sami trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Ionian Group nebo Kefalonian Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Ionian Group Kyllini Sami
Ionian Group
Společnost Ionian Group provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kyllini a Sami. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kyllini-Sami a rezervovat si jízdenku Ionian Group mezi Kyllini a Sami. Více informací o společnosti Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Sami
Kefalonian Lines
Společnost Kefalonian Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kyllini a Sami. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kyllini-Sami a rezervovat si jízdenku Kefalonian Lines mezi Kyllini a Sami. Více informací o společnosti Kefalonian Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Kyllini? Kam připlouvají lodě v Sami?

Přístav odjezdu v Kyllini

Trajekty Ionian Group nebo Kefalonian Lines vyplouvají do Sami z následujících přístavů v Kyllini:

Kyllini
Mapa

Přístav příjezdu v Sami

Lodě společnosti Kefalonian Lines nebo Ionian Group připlouvají do Sami z následujících přístavů:

Sami
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Kyllini a Sami jezdí 2 trajektových společností: Ionian Group a Kefalonian Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Ionian Group, Kefalonian Lines.

Během cesty mezi Kyllini a Sami urazíte 59 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu