Kythira
Přímá cesta trajekt do Antikythira
Antikythira
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kythira do Antikythira ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kythira do Antikythira? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kythira do Antikythira je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kythira do Antikythira může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kythira do Antikythira co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets nebo Lane Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kythira Antikythira, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Lane Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kythira do Antikythira, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kythira do Antikythira

Přístav odjezdu
Kythira
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Antikythira
Řecko
Attica
Vzdálenost
40 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Lane Sea Lines
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Kythira Antikythira: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Kythira do Antikythira se pohybují od 197 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 1382 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Kythira - Antikythira, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Kythira do Antikythira je 1 hodin 43 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Antikythira 1 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Antikythira za 1 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Kythira ve 20:00. Poslední loď do Antikythira vyplouvá z přístavu Kythira ve 22:10.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Kythira do Antikythira.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Kythira do Antikythira (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
197 Kč - 1382 Kč
Průměrná doba přejezdu Kythira Antikythira
1 hodin 43 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Antikythira
20:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Antikythira
22:10
Čas příjezdu prvního trajektu do Antikythira
21:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Antikythira
23:40

Proč jet trajektem z Kythira do Antikythira?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kythira do Antikythira může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Antikythira. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kythira do Antikythira je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Personál Sea Jets nebo Lane Sea Lines vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Kythira, až do okamžiku, kdy opustí Antikythira. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Konečně si udělat čas na cestování
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Přesto si užijete, když z Kythirau vyplujete trajektem Sea Jets nebo Lane Sea Lines, který 40 km do Antikythirau urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná budete dokonce litovat, že jste do Antikythirau dorazili tak rychle!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Kythira Antikythira, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Sea Jets nebo Lane Sea Lines, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kythira a Antikythira?

Pokud chcete cestovat mezi Kythira a Antikythira trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Lane Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Kythira Antikythira
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kythira-Antikythira a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Kythira a Antikythira. Více informací o společnosti Sea Jets
Lane Sea Lines Kythira Antikythira
Lane Sea Lines
Společnost Lane Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Kythira a Antikythira. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kythira-Antikythira a rezervovat si jízdenku Lane Sea Lines mezi Kythira a Antikythira. Více informací o společnosti Lane Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Kythira? Kam připlouvají lodě v Antikythira?

Přístav odjezdu v Kythira

Trajekty Sea Jets nebo Lane Sea Lines vyplouvají do Antikythira z následujících přístavů v Kythira:

Kythira
Mapa

Přístav příjezdu v Antikythira

Lodě společnosti Lane Sea Lines nebo Sea Jets připlouvají do Antikythira z následujících přístavů:

Antikythira
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Kythira a Antikythira jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Lane Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Lane Sea Lines.

Během cesty mezi Kythira a Antikythira urazíte 40 km.

Ceny lodních lístků z Kythira do Antikythira se pohybují od 197 Kč za nejnižší cenu až po 1382 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Kythira odjíždí ve 20:00 do Antikythira.

Poslední trajekt do Antikythira obvykle vyplouvá z Kythira ve 22:10.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu