Kythnos
Přímá cesta trajekt do Naxos
Naxos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kythnos do Naxos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kythnos do Naxos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kythnos do Naxos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kythnos do Naxos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kythnos do Naxos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways nebo Sea Jets. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kythnos Naxos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kythnos do Naxos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kythnos do Naxos

Přístav odjezdu
Kythnos
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Naxos
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
92 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Kythnos do Naxos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kythnos do Naxos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Naxos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kythnos do Naxos je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. Během plavby Kythnos-Naxos vstupte do vnějších prostor lodi Hellenic Seaways nebo Sea Jets a zhluboka se nadechněte vzduchu. Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Naxosu dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.
Odpočinek v kajutě
Přestože není povinné absolvovat plavbu z Kythnosu do Naxosu rezervací kajuty, připravujete se o komfort, který trajekt jako jediný druh dopravy nabízí. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že cesta z Kythnosu do Naxosu je mnohem rychlejší letadlem. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Během plavby trajektem Kythnos Naxos společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte nespočet příležitostí k návštěvě restaurací a barů nebo k procházkám a opalování na promenádní palubě... Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kythnos a Naxos?

Pokud chcete cestovat mezi Kythnos a Naxos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Kythnos Naxos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kythnos-Naxos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Kythnos a Naxos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Kythnos Naxos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kythnos-Naxos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Kythnos a Naxos. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Kythnos? Kam připlouvají lodě v Naxos?

Přístav odjezdu v Kythnos

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Naxos z následujících přístavů v Kythnos:

Kythnos
Mapa

Přístav příjezdu v Naxos

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Naxos z následujících přístavů:

Naxos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Kythnos a Naxos jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets.

Během cesty mezi Kythnos a Naxos urazíte 92 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu