La Gomera
Přímá cesta trajekt do Los Cristianos
Los Cristianos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z La Gomera do Los Cristianos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z La Gomera do Los Cristianos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z La Gomera do Los Cristianos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z La Gomera do Los Cristianos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z La Gomera do Los Cristianos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky La Gomera Los Cristianos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Fred Olsen Express nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z La Gomera do Los Cristianos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z La Gomera do Los Cristianos

Přístav odjezdu
La Gomera
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Los Cristianos
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
50 km
Trajektové společnosti
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
6 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt La Gomera Los Cristianos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z La Gomera do Los Cristianos se pohybují od 839 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3677 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase La Gomera - Los Cristianos, je 1580 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z La Gomera do Los Cristianos je 50 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Los Cristianos 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Los Cristianos za 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu La Gomera ve 07:00. Poslední loď do Los Cristianos vyplouvá z přístavu La Gomera ve 17:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z La Gomera do Los Cristianos.
1580 Kč
Cenové rozpětí trajektů z La Gomera do Los Cristianos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
839 Kč - 3677 Kč
Průměrná doba přejezdu La Gomera Los Cristianos
50 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Los Cristianos
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Los Cristianos
17:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Los Cristianos
07:50
Čas příjezdu posledního trajektu do Los Cristianos
18:20

Proč jet trajektem z La Gomera do Los Cristianos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z La Gomera do Los Cristianos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Los Cristianos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z La Gomera do Los Cristianos je ideální způsob cestování.

Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí La Gomera Los Cristianos je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Naviera Armas nebo Fred Olsen Express mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Los Cristianosu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby La Gomera-Los Cristianos vstupte do vnějších prostor lodi Naviera Armas nebo Fred Olsen Express a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Los Cristianosu plni energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z La Gomerau do Los Cristianosu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte La Gomera, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi La Gomeraem a Los Cristianosem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.

Které společnosti provozují přepravu mezi La Gomera a Los Cristianos?

Pokud chcete cestovat mezi La Gomera a Los Cristianos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas La Gomera Los Cristianos
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek La Gomera-Los Cristianos a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi La Gomera a Los Cristianos. Naviera Armas provozuje 3 přejezdů denně do Los Cristianos z La Gomera a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Naviera Armas
1 hodin
3 přejezdů denně
Fred Olsen Express La Gomera Los Cristianos
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek La Gomera-Los Cristianos a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi La Gomera a Los Cristianos. Fred Olsen Express provozuje 3 přejezdů denně do Los Cristianos z La Gomera a doba jízdy je 50 min. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
50 min
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v La Gomera? Kam připlouvají lodě v Los Cristianos?

Přístav odjezdu v La Gomera

Trajekty Naviera Armas nebo Fred Olsen Express vyplouvají do Los Cristianos z následujících přístavů v La Gomera:

San Sebastian de la Gomera
Mapa

Přístav příjezdu v Los Cristianos

Lodě společnosti Fred Olsen Express nebo Naviera Armas připlouvají do Los Cristianos z následujících přístavů:

los Cristianos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z La Gomera do Los Cristianos, bude vám cesta dlouhá 50 km mezi La Gomera a Los Cristianos trvat nejméně 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi La Gomera a Los Cristianos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Fred Olsen Express). V současné době se mezi La Gomera a Los Cristianos uskuteční 6 přejezdů denně.

Mezi La Gomera a Los Cristianos jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Fred Olsen Express.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi La Gomera a Los Cristianos urazíte 50 km.

Ceny lodních lístků z La Gomera do Los Cristianos se pohybují od 839 Kč za nejnižší cenu až po 3677 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1580 Kč.

První trajekt z La Gomera odjíždí ve 07:00 do Los Cristianos.

Poslední trajekt do Los Cristianos obvykle vyplouvá z La Gomera ve 17:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu