Lajes das Flores
Přímá cesta trajekt do Sao Roque do Pico
Sao Roque do Pico
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Atlanticoline. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lajes das Flores Sao Roque do Pico, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Atlanticoline nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lajes das Flores do Sao Roque do Pico

Přístav odjezdu
Lajes das Flores
Portugalsko
Azory
Přístav příjezdu
Sao Roque do Pico
Portugalsko
Azory
Vzdálenost
265 km
Trajektové společnosti
Atlanticoline
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
10 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Lajes das Flores a Sao Roque do Pico?

Pokud chcete cestovat mezi Lajes das Flores a Sao Roque do Pico trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Atlanticoline, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Atlanticoline Lajes das Flores Sao Roque do Pico
Atlanticoline
Atlanticoline je trajektová společnost se sídlem ve Funchalu v Portugalsku, která nabízí trajektovou dopravu mezi Azorskými ostrovy a portugalským pobřežím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lajes das Flores-Sao Roque do Pico a rezervovat si jízdenku Atlanticoline mezi Lajes das Flores a Sao Roque do Pico. Atlanticoline provozuje 1 přejezdů týdně do Sao Roque do Pico z Lajes das Flores a doba jízdy je 10 hodin 50 min. Více informací o společnosti Atlanticoline
10 hodin 50 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Lajes das Flores? Kam připlouvají lodě v Sao Roque do Pico?

Přístav odjezdu v Lajes das Flores

Trajekty Atlanticoline vyplouvají do Sao Roque do Pico z následujících přístavů v Lajes das Flores:

Lajes
Mapa

Přístav příjezdu v Sao Roque do Pico

Lodě společnosti Atlanticoline připlouvají do Sao Roque do Pico z následujících přístavů:

Sao Roque
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu