Lampedusa
Přímá cesta trajekt do Linosa
Linosa
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lampedusa do Linosa ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lampedusa do Linosa? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lampedusa do Linosa je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lampedusa do Linosa může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lampedusa do Linosa co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lampedusa Linosa, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lampedusa do Linosa, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lampedusa do Linosa

Přístav odjezdu
Lampedusa
Itálie
Sicílie
Přístav příjezdu
Linosa
Itálie
Sicílie
Vzdálenost
47 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lampedusa Linosa: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lampedusa do Linosa se pohybují od 321 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2394 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lampedusa - Linosa, je 1037 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lampedusa do Linosa je 1 hodin 37 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Linosa 2 hodin 4 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Linosa za 1 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Lampedusa ve 07:30. Poslední loď do Linosa vyplouvá z přístavu Lampedusa ve 20:41.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lampedusa do Linosa.
1037 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lampedusa do Linosa (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
321 Kč - 2394 Kč
Průměrná doba přejezdu Lampedusa Linosa
1 hodin 37 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Linosa
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Linosa
20:41
Čas příjezdu prvního trajektu do Linosa
08:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Linosa
22:45

Proč jet trajektem z Lampedusa do Linosa?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lampedusa do Linosa může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Linosa. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lampedusa do Linosa je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Lampedusau do Linosau s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Lampedusa, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Linosau čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Lampedusaem a Linosaem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Lampedusa Linosa je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Liberty Lines nebo Siremar, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Linosau již odpočatí.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Když jsme na pobřeží, často vyhledáváme místa, která nabízejí nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Lampedusa Linosa, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Liberty Lines nebo Siremar, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lampedusa a Linosa?

Pokud chcete cestovat mezi Lampedusa a Linosa trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Lampedusa Linosa
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lampedusa-Linosa a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Lampedusa a Linosa. Liberty Lines provozuje 2 přejezdů denně do Linosa z Lampedusa a doba jízdy je 1 hodin. Více informací o společnosti Liberty Lines
1 hodin
2 přejezdů denně
Siremar Lampedusa Linosa
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lampedusa-Linosa a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Lampedusa a Linosa. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Lampedusa? Kam připlouvají lodě v Linosa?

Přístav odjezdu v Lampedusa

Trajekty Liberty Lines nebo Siremar vyplouvají do Linosa z následujících přístavů v Lampedusa:

Lampedusa
Mapa

Přístav příjezdu v Linosa

Lodě společnosti Siremar nebo Liberty Lines připlouvají do Linosa z následujících přístavů:

Linosa
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lampedusa do Linosa, bude vám cesta dlouhá 47 km mezi Lampedusa a Linosa trvat nejméně 1 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lampedusa a Linosa méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines a Siremar). V současné době se mezi Lampedusa a Linosa uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Lampedusa a Linosa jezdí 2 trajektových společností: Liberty Lines a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Během cesty mezi Lampedusa a Linosa urazíte 47 km.

Ceny lodních lístků z Lampedusa do Linosa se pohybují od 321 Kč za nejnižší cenu až po 2394 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1037 Kč.

První trajekt z Lampedusa odjíždí ve 07:30 do Linosa.

Poslední trajekt do Linosa obvykle vyplouvá z Lampedusa ve 20:41.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu