Doporučená trasa
Las Palmas De Gran Canaria
Přímá cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Viz ceny
Alternativní trasy
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta lety, trajekt do Puerto del Rosario
Puerto del Rosario
Cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Las Palmas De Gran Canaria Arrecife, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife

Přístav odjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Arrecife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
204 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Arrecife: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife se pohybují od 1900 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4245 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Las Palmas De Gran Canaria - Arrecife, je 3060 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife je 6 hodin 59 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Arrecife 10 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Arrecife za 5 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 09:30. Poslední loď do Arrecife vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 23:50.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife.
3060 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1900 Kč - 4245 Kč
Průměrná doba přejezdu Las Palmas De Gran Canaria Arrecife
6 hodin 59 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Arrecife
09:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Arrecife
23:50
Čas příjezdu prvního trajektu do Arrecife
06:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Arrecife
22:00

Proč jet trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Arrecife. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Las Palmas De Gran Canaria Arrecife si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Arrecifeu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Las Palmas De Gran Canaria Arrecife, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Las Palmas De Gran Canaria-Arrecife vstupte do vnějších prostor lodi Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Arrecifeu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife?

Pokud chcete cestovat mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Fred Olsen Express Las Palmas De Gran Canaria Arrecife
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Arrecife a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife. Fred Olsen Express provozuje 13 přejezdů týdně do Arrecife z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 3 hodin 40 min. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
3 hodin 40 min
13 přejezdů týdně
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Arrecife a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife. Naviera Armas provozuje 7 přejezdů týdně do Arrecife z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 5 hodin. Více informací o společnosti Naviera Armas
5 hodin
7 přejezdů týdně
Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Arrecife a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Arrecife z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 9 hodin 30 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
9 hodin 30 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Las Palmas De Gran Canaria? Kam připlouvají lodě v Arrecife?

Přístav odjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Trajekty Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Arrecife z následujících přístavů v Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Mapa

Přístav příjezdu v Arrecife

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express připlouvají do Arrecife z následujících přístavů:

Arrecife
Mapa
Další alternativní plavby z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife, bude vám cesta dlouhá 204 km mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife trvat nejméně 3 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Fred Olsen Express, Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife jezdí 3 trajektových společností: Fred Olsen Express, Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Před rezervací si porovnejte ceny Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Las Palmas De Gran Canaria Arrecife, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife urazíte 204 km.

Ceny lodních lístků z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife se pohybují od 1900 Kč za nejnižší cenu až po 4245 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3060 Kč.

První trajekt z Las Palmas De Gran Canaria odjíždí ve 09:30 do Arrecife.

Poslední trajekt do Arrecife obvykle vyplouvá z Las Palmas De Gran Canaria ve 23:50.

Vaše zkušenosti s trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Las Palmas De Gran Canaria až po vylodění v Arrecife. Najdete zde také praktické informace o Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife.

Nalodění v Las Palmas De Gran Canaria

Než se vydáte na cestu trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Arrecife, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Las Palmas De Gran Canaria / Na příjezd do přístaviště trajektů v Las Palmas De Gran Canaria si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na plavbu Las Palmas De Gran Canaria - Arrecife / Jděte k přepážce společnosti Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express na trajektovém terminálu Las Palmas De Gran Canaria a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Arrecife / Z terminálu trajektů v Las Palmas De Gran Canaria vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Život na palubě trajektu mezi Las Palmas De Gran Canaria a Arrecife

Na lodi Fred Olsen Express, Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Arrecife, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Arrecife:

  • Blíží se k přístavu Arrecife / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Arrecife Harbour. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Arrecife z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Arrecife Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Arrecife / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Arrecife nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Arrecife začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu