Las Palmas De Gran Canaria
Přímá cesta lety, trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma

Přístav odjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
237 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
19 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 2443 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5528 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Las Palmas De Gran Canaria - Santa Cruz de La Palma, je 3973 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma je 9 hodin 55 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de La Palma 11 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de La Palma za 7 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 06:00. Poslední loď do Santa Cruz de La Palma vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma.
3973 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2443 Kč - 5528 Kč
Průměrná doba přejezdu Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma
9 hodin 55 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
06:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Cruz de La Palma
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
14:45
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Cruz de La Palma
23:30

Proč jet trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de La Palma. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma je ideální způsob cestování.

Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea si užijete hladký start z Las Palmas De Gran Canariau a plavbu do Santa Cruz de La Palmau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma bude zdát příliš krátký!
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Las Palmas De Gran Canariau do Santa Cruz de La Palmau. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma na palubě trajektu Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!
Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Santa Cruz de La Palmau dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma?

Pokud chcete cestovat mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma. Více informací o společnosti Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Santa Cruz de La Palma z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 19 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
19 hodin
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Las Palmas De Gran Canaria? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de La Palma?

Přístav odjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Trajekty Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů v Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de La Palma

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas připlouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů:

Santa Cruz de La Palma
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma, bude vám cesta dlouhá 237 km mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma trvat nejméně 19 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Během cesty mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de La Palma urazíte 237 km.

Ceny lodních lístků z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 2443 Kč za nejnižší cenu až po 5528 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3973 Kč.

První trajekt z Las Palmas De Gran Canaria odjíždí ve 06:00 do Santa Cruz de La Palma.

Poslední trajekt do Santa Cruz de La Palma obvykle vyplouvá z Las Palmas De Gran Canaria ve 16:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu