Las Palmas De Gran Canaria
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife

Přístav odjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Cruz de Tenerife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
89 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Četnost přejezdů
5 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife se pohybují od 1160 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2468 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Las Palmas De Gran Canaria - Santa Cruz de Tenerife, je 1826 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife je 1 hodin 40 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de Tenerife 1 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de Tenerife za 1 hodin 40 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 06:00. Poslední loď do Santa Cruz de Tenerife vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 11:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife.
1826 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1160 Kč - 2468 Kč
Průměrná doba přejezdu Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife
1 hodin 40 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de Tenerife
06:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Cruz de Tenerife
11:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de Tenerife
07:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Cruz de Tenerife
12:40

Proč jet trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de Tenerife. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Las Palmas De Gran Canariau do Santa Cruz de Tenerifeu. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak, na trase Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de Tenerife na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Santa Cruz de Tenerifeu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.

Které společnosti provozují přepravu mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife?

Pokud chcete cestovat mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de Tenerife a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Santa Cruz de Tenerife z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 4 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
4 hodin
1 přejezdů týdně
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Santa Cruz de Tenerife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Santa Cruz de Tenerife a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife. Naviera Armas provozuje 5 přejezdů denně do Santa Cruz de Tenerife z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 1 hodin 50 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
1 hodin 50 min
5 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Las Palmas De Gran Canaria? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de Tenerife?

Přístav odjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Santa Cruz de Tenerife z následujících přístavů v Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de Tenerife

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Santa Cruz de Tenerife z následujících přístavů:

Santa Cruz de Tenerife
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife, bude vám cesta dlouhá 89 km mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife trvat nejméně 1 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas). V současné době se mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife uskuteční 5 přejezdů denně.

Mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Během cesty mezi Las Palmas De Gran Canaria a Santa Cruz de Tenerife urazíte 89 km.

Ceny lodních lístků z Las Palmas De Gran Canaria do Santa Cruz de Tenerife se pohybují od 1160 Kč za nejnižší cenu až po 2468 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1826 Kč.

První trajekt z Las Palmas De Gran Canaria odjíždí ve 06:00 do Santa Cruz de Tenerife.

Poslední trajekt do Santa Cruz de Tenerife obvykle vyplouvá z Las Palmas De Gran Canaria ve 11:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu