Lavrio
Přímá cesta trajekt do Agios Efstratios
Agios Efstratios
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lavrio do Agios Efstratios ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lavrio do Agios Efstratios? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lavrio do Agios Efstratios je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lavrio do Agios Efstratios může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lavrio do Agios Efstratios co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lavrio Agios Efstratios, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lavrio do Agios Efstratios, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lavrio do Agios Efstratios

Přístav odjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Agios Efstratios
Řecko
Vzdálenost
219 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Četnost přejezdů
4 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
7 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lavrio Agios Efstratios: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lavrio do Agios Efstratios se pohybují od 592 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3036 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lavrio - Agios Efstratios, je 1826 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lavrio do Agios Efstratios je 7 hodin 38 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Efstratios 7 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Efstratios za 7 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lavrio ve 21:45. Poslední loď do Agios Efstratios vyplouvá z přístavu Lavrio ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lavrio do Agios Efstratios.
1826 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lavrio do Agios Efstratios (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
592 Kč - 3036 Kč
Průměrná doba přejezdu Lavrio Agios Efstratios
7 hodin 38 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Efstratios
21:45
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Efstratios
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Efstratios
05:30

Proč jet trajektem z Lavrio do Agios Efstratios?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lavrio do Agios Efstratios může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Efstratios. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lavrio do Agios Efstratios je ideální způsob cestování.

Odpočinete si mnohem více než v autě
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Naopak, cesta lodí Lavrio Agios Efstratios je mimořádně relaxační. Trajekty provozované společnostmi Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Do Agios Efstratiosu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Lavrio do Agios Efstratiosu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Lavriou se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Agios Efstratiosu dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lavrio a Agios Efstratios?

Pokud chcete cestovat mezi Lavrio a Agios Efstratios trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Lavrio Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Agios Efstratios a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Lavrio a Agios Efstratios. Hellenic Seaways provozuje 4 přejezdů týdně do Agios Efstratios z Lavrio a doba jízdy je 7 hodin 30 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
7 hodin 30 min
4 přejezdů týdně
Sea Jets Lavrio Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Agios Efstratios a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Lavrio a Agios Efstratios. Více informací o společnosti Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Společnost Aegean Sea Lines provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Lavrio a Agios Efstratios. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Agios Efstratios a rezervovat si jízdenku Aegean Sea Lines mezi Lavrio a Agios Efstratios. Více informací o společnosti Aegean Sea Lines

Odkud vyplouvají trajekty v Lavrio? Kam připlouvají lodě v Agios Efstratios?

Přístav odjezdu v Lavrio

Trajekty Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines vyplouvají do Agios Efstratios z následujících přístavů v Lavrio:

Lavrio
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Efstratios

Lodě společnosti Aegean Sea Lines, Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Agios Efstratios z následujících přístavů:

Agios Efstratios
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lavrio do Agios Efstratios, bude vám cesta dlouhá 219 km mezi Lavrio a Agios Efstratios trvat nejméně 7 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lavrio a Agios Efstratios méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways, Sea Jets a Aegean Sea Lines). V současné době se mezi Lavrio a Agios Efstratios uskuteční 4 přejezdů týdně.

Mezi Lavrio a Agios Efstratios jezdí 3 trajektových společností: Hellenic Seaways, Sea Jets a Aegean Sea Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Lavrio Agios Efstratios, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Lavrio a Agios Efstratios urazíte 219 km.

Ceny lodních lístků z Lavrio do Agios Efstratios se pohybují od 592 Kč za nejnižší cenu až po 3036 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1826 Kč.

První trajekt z Lavrio odjíždí ve 21:45 do Agios Efstratios.

Poslední trajekt do Agios Efstratios obvykle vyplouvá z Lavrio ve 22:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Lavrio do Agios Efstratios?

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Lavrio do Agios Efstratios vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Lavrio až po vylodění v Agios Efstratios. Najdete zde také praktické informace o Lavrio a Agios Efstratios.

Nalodění v Lavrio

Než se vydáte na cestu trajektem z Lavrio do Agios Efstratios, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas prezentace v přístavu Lavrio / Do trajektového terminálu Lavrio byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Lavrio - Agios Efstratios / Jděte k přepážce společnosti Aegean Sea Lines, Sea Jets nebo Hellenic Seaways na trajektovém terminálu Lavrio a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na trajekt do Agios Efstratios / V terminálu trajektů Lavrio jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Hellenic Seaways, Sea Jets nebo Aegean Sea Lines k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Přejezd z Lavrio do Agios Efstratios: na palubě lodi...

Na palubě lodi Aegean Sea Lines, Sea Jets nebo Hellenic Seaways si můžete vybrat aktivity podle svých preferencí! Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Příjezd trajektu do Agios Efstratios

Zde je několik informací k vylodění v Agios Efstratios:

  • Blíží se k přístavu Agios Efstratios / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Agios Efstratios Harbour. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Agios Efstratios z venkovní paluby.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Lavrio do Agios Efstratios v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Agios Efstratios.
  • Opusťte loď a Agios Efstratios je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Agios Efstratios přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Agios Efstratios začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu