Doporučená trasa
Lavrio
Přímá cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Viz ceny
Alternativní trasy
Lavrio
Cesta trajekt do Kea
Kea
Cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Viz ceny
Lavrio
Cesta trajekt do Sikinos
Sikinos
Cesta trajekt do Folegandros
Folegandros
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lavrio do Folegandros ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lavrio do Folegandros? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lavrio do Folegandros je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lavrio do Folegandros může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lavrio do Folegandros co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries nebo Triton Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lavrio Folegandros, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lavrio do Folegandros, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lavrio do Folegandros

Přístav odjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Folegandros
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
143 km
Trajektové společnosti
Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
12 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lavrio Folegandros: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lavrio do Folegandros se pohybují od 691 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 691 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lavrio - Folegandros, je 691 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lavrio do Folegandros je 12 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Folegandros 12 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Folegandros za 12 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lavrio ve 07:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lavrio do Folegandros.
691 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lavrio do Folegandros (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
691 Kč - 691 Kč
Průměrná doba přejezdu Lavrio Folegandros
12 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Folegandros
07:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Folegandros
20:00

Proč jet trajektem z Lavrio do Folegandros?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lavrio do Folegandros může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Folegandros. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lavrio do Folegandros je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Po celou dobu cesty z Lavriou do Folegandrosu vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Nespěchat se stává potěšením
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Hellenic Seaways nebo Sea Jets na trase dlouhé 143 km mezi Lavrioem a Folegandrosem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Není vyloučeno, že budete mít pocit, že jste do Folegandrosu dorazili příliš rychle, protože zážitek je to tak příjemný!
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Lavriou se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Hellenic Seaways nebo Sea Jets a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Folegandrosu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lavrio a Folegandros?

Pokud chcete cestovat mezi Lavrio a Folegandros trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Lavrio Folegandros
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Folegandros a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Lavrio a Folegandros. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Folegandros z Lavrio a doba jízdy je 12 hodin. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
12 hodin
1 přejezdů týdně
Sea Jets Lavrio Folegandros
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Folegandros a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Lavrio a Folegandros. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Lavrio? Kam připlouvají lodě v Folegandros?

Přístav odjezdu v Lavrio

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Folegandros z následujících přístavů v Lavrio:

Lavrio
Mapa

Přístav příjezdu v Folegandros

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Folegandros z následujících přístavů:

Folegandros
Mapa
Folegandros
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lavrio do Folegandros, bude vám cesta dlouhá 143 km mezi Lavrio a Folegandros trvat nejméně 12 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lavrio a Folegandros méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways a Sea Jets). V současné době se mezi Lavrio a Folegandros uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Lavrio a Folegandros jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Triton Ferries.

Během cesty mezi Lavrio a Folegandros urazíte 143 km.

Ceny lodních lístků z Lavrio do Folegandros se pohybují od 691 Kč za nejnižší cenu až po 691 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 691 Kč.

První trajekt z Lavrio odjíždí ve 07:30 do Folegandros.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu