Lavrio
Přímá cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lavrio do Kythnos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lavrio do Kythnos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lavrio do Kythnos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lavrio do Kythnos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lavrio do Kythnos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways nebo Triton Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lavrio Kythnos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Triton Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lavrio do Kythnos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lavrio do Kythnos

Přístav odjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Přístav příjezdu
Kythnos
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
47 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Triton Ferries
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lavrio Kythnos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lavrio do Kythnos se pohybují od 370 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2048 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lavrio - Kythnos, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lavrio do Kythnos je 2 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Kythnos 2 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Kythnos za 2 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lavrio ve 07:30. Poslední loď do Kythnos vyplouvá z přístavu Lavrio ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lavrio do Kythnos.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lavrio do Kythnos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
370 Kč - 2048 Kč
Průměrná doba přejezdu Lavrio Kythnos
2 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Kythnos
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Kythnos
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Kythnos
10:05
Čas příjezdu posledního trajektu do Kythnos
19:05

Proč jet trajektem z Lavrio do Kythnos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Lavrio do Kythnos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kythnos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Lavrio do Kythnos je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Personál Hellenic Seaways nebo Triton Ferries vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Lavrio, až do okamžiku, kdy opustí Kythnos. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Lavrio Kythnos je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Hellenic Seaways nebo Triton Ferries, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Není pochyb o tom, že do Kythnosu dorazíte zcela uvolnění.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. Během plavby Lavrio-Kythnos vstupte do vnějších prostor lodi Hellenic Seaways nebo Triton Ferries a zhluboka se nadechněte vzduchu. Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do Kythnosu dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Lavrio a Kythnos?

Pokud chcete cestovat mezi Lavrio a Kythnos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Triton Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Lavrio Kythnos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Kythnos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Lavrio a Kythnos. Hellenic Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Kythnos z Lavrio a doba jízdy je 2 hodin 40 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
2 hodin 40 min
2 přejezdů týdně
Triton Ferries Lavrio Kythnos
Triton Ferries
Společnost Triton Ferries provozuje trajektovou dopravu do Řecko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Lavrio a Kythnos. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lavrio-Kythnos a rezervovat si jízdenku Triton Ferries mezi Lavrio a Kythnos. Více informací o společnosti Triton Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Lavrio? Kam připlouvají lodě v Kythnos?

Přístav odjezdu v Lavrio

Trajekty Hellenic Seaways nebo Triton Ferries vyplouvají do Kythnos z následujících přístavů v Lavrio:

Lavrio
Mapa

Přístav příjezdu v Kythnos

Lodě společnosti Triton Ferries nebo Hellenic Seaways připlouvají do Kythnos z následujících přístavů:

Kythnos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lavrio do Kythnos, bude vám cesta dlouhá 47 km mezi Lavrio a Kythnos trvat nejméně 2 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lavrio a Kythnos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways a Triton Ferries). V současné době se mezi Lavrio a Kythnos uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Lavrio a Kythnos jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Triton Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Triton Ferries.

Během cesty mezi Lavrio a Kythnos urazíte 47 km.

Ceny lodních lístků z Lavrio do Kythnos se pohybují od 370 Kč za nejnižší cenu až po 2048 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Lavrio odjíždí ve 07:30 do Kythnos.

Poslední trajekt do Kythnos obvykle vyplouvá z Lavrio ve 16:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu