Leipsoi
Přímá cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Leipsoi do Agios Kyrikos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Leipsoi do Agios Kyrikos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Leipsoi Agios Kyrikos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Leipsoi do Agios Kyrikos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Leipsoi do Agios Kyrikos

Přístav odjezdu
Leipsoi
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Agios Kyrikos
Řecko
Vzdálenost
55 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Leipsoi Agios Kyrikos: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Leipsoi do Agios Kyrikos se pohybují od 222 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3208 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Leipsoi - Agios Kyrikos, je 1629 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos je 1 hodin 49 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Agios Kyrikos 2 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Agios Kyrikos za 1 hodin 20 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Leipsoi ve 00:30. Poslední loď do Agios Kyrikos vyplouvá z přístavu Leipsoi ve 14:50.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos.
1629 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Leipsoi do Agios Kyrikos (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
222 Kč - 3208 Kč
Průměrná doba přejezdu Leipsoi Agios Kyrikos
1 hodin 49 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
00:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
14:50
Čas příjezdu prvního trajektu do Agios Kyrikos
03:10
Čas příjezdu posledního trajektu do Agios Kyrikos
16:15

Proč jet trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Leipsoi do Agios Kyrikos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Kyrikos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Leipsoi do Agios Kyrikos je ideální způsob cestování.

Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Leipsoiu do Agios Kyrikosu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. Během plavby Leipsoi-Agios Kyrikos vstupte do vnějších prostor lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Agios Kyrikosu plni energie.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Obecně platí, že k cestě do Agios Kyrikosu nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Leipsoi-Agios Kyrikos na palubě trajektu Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Nikdy nebudete mít během letu tolik svobody a zábavy!

Které společnosti provozují přepravu mezi Leipsoi a Agios Kyrikos?

Pokud chcete cestovat mezi Leipsoi a Agios Kyrikos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leipsoi-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Leipsoi a Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Leipsoi a doba jízdy je 1 hodin 30 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
1 hodin 30 min
2 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leipsoi-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Leipsoi a Agios Kyrikos. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Agios Kyrikos z Leipsoi a doba jízdy je 2 hodin 50 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
2 hodin 50 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Leipsoi? Kam připlouvají lodě v Agios Kyrikos?

Přístav odjezdu v Leipsoi

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů v Leipsoi:

Port of Leipsoi
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Kyrikos

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů:

Port of Agios Kyrikos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Leipsoi do Agios Kyrikos, bude vám cesta dlouhá 55 km mezi Leipsoi a Agios Kyrikos trvat nejméně 1 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Leipsoi a Agios Kyrikos méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Leipsoi a Agios Kyrikos uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Leipsoi a Agios Kyrikos jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Leipsoi a Agios Kyrikos urazíte 55 km.

Ceny lodních lístků z Leipsoi do Agios Kyrikos se pohybují od 222 Kč za nejnižší cenu až po 3208 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1629 Kč.

První trajekt z Leipsoi odjíždí ve 00:30 do Agios Kyrikos.

Poslední trajekt do Agios Kyrikos obvykle vyplouvá z Leipsoi ve 14:50.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu