Leipsoi
Přímá cesta trajekt do Fournoi
Fournoi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Leipsoi do Fournoi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Leipsoi do Fournoi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Leipsoi do Fournoi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Leipsoi do Fournoi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Leipsoi do Fournoi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Leipsoi Fournoi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Leipsoi do Fournoi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Leipsoi do Fournoi

Přístav odjezdu
Leipsoi
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Fournoi
Řecko
Vzdálenost
40 km
Trajektové společnosti
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Četnost přejezdů
3 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
1 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Leipsoi Fournoi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Leipsoi do Fournoi se pohybují od 222 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 2962 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Leipsoi - Fournoi, je 1555 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Leipsoi do Fournoi je 1 hodin 52 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Fournoi 2 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Fournoi za 1 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Leipsoi ve 00:30. Poslední loď do Fournoi vyplouvá z přístavu Leipsoi ve 14:50.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Leipsoi do Fournoi.
1555 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Leipsoi do Fournoi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
222 Kč - 2962 Kč
Průměrná doba přejezdu Leipsoi Fournoi
1 hodin 52 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Fournoi
00:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Fournoi
14:50
Čas příjezdu prvního trajektu do Fournoi
02:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Fournoi
16:40

Proč jet trajektem z Leipsoi do Fournoi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Leipsoi do Fournoi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Fournoi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Leipsoi do Fournoi je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Leipsoi Fournoi, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Leipsoiu do Fournoiu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak, na trase Leipsoi-Fournoi na palubě trajektu Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Leipsoiu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Fournoiu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Leipsoi a Fournoi?

Pokud chcete cestovat mezi Leipsoi a Fournoi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leipsoi-Fournoi a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Leipsoi a Fournoi. Dodekanisos Seaways provozuje 2 přejezdů týdně do Fournoi z Leipsoi a doba jízdy je 1 hodin 50 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
1 hodin 50 min
2 přejezdů týdně
Hellenic Seaways Leipsoi Fournoi
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leipsoi-Fournoi a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Leipsoi a Fournoi. Hellenic Seaways provozuje 1 přejezdů týdně do Fournoi z Leipsoi a doba jízdy je 2 hodin 10 min. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
2 hodin 10 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Leipsoi? Kam připlouvají lodě v Fournoi?

Přístav odjezdu v Leipsoi

Trajekty Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Fournoi z následujících přístavů v Leipsoi:

Port of Leipsoi
Mapa

Přístav příjezdu v Fournoi

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways připlouvají do Fournoi z následujících přístavů:

Fournoi
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Leipsoi do Fournoi, bude vám cesta dlouhá 40 km mezi Leipsoi a Fournoi trvat nejméně 1 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Leipsoi a Fournoi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways). V současné době se mezi Leipsoi a Fournoi uskuteční 3 přejezdů týdně.

Mezi Leipsoi a Fournoi jezdí 2 trajektových společností: Dodekanisos Seaways a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Leipsoi a Fournoi urazíte 40 km.

Ceny lodních lístků z Leipsoi do Fournoi se pohybují od 222 Kč za nejnižší cenu až po 2962 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1555 Kč.

První trajekt z Leipsoi odjíždí ve 00:30 do Fournoi.

Poslední trajekt do Fournoi obvykle vyplouvá z Leipsoi ve 14:50.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu